Razturi na maturi premika meje digitalnega izobraževanja!

Dne 10. februar 2022 objavil Anemari Pediček
 

Podjetje Wise up, je s svojo spletno platformo Razturi na maturi leto 2022, začelo z velikimi koraki. Z novim letom so pričeli sodelovanje z Dijaško organizacijo Slovenije, dosegli so več kot 1000 aktivnih uporabnikov in še marsikaj več.

 

Sodelovanje z Dijaško organizacijo Slovenija

Z novim koledarskim letom so v podjetju naznanili sodelovanje z DOS oziroma Dijaško organizacijo Slovenije. V prihajajočih mesecih bodo vsem maturantom pripravili serijo webinarjev, v katerih se bodo posvetili glavnim trem predmetom in praktičnim nasvetom “Kako se soočiti z maturo”. Te zanima, kako se soočiti z maturo? Preberi več tukaj.

 

 

Že 1000 aktivnih uporabnikov

V podjetju pa so dosegli tudi velik “milestone”, saj orodje Razturi na maturi aktivno uporablja že več kot 1000 slovenskih dijakov. V letu 2022 pa želijo postati tudi največja slovenska “šola” za dijake. Držimo pesti, da jim uspe. 

 

Številna nova partnerstva

Leto so začeli tudi z nekaj super B2B partnerstvi, s pomočjo katerih bodo lahko dijaki ugodneje ali celo brezplačno, dostopali do vseh vsebin na EdTech platformi Razturi na maturi. Veselijo se vseh nadaljnjih sodelovanj s podjetji, ki jim izobraževanje mladih (formalno in neformalno) veliko pomeni in se želijo v dobri luči predstaviti generaciji Z.

 

Ali še ne poznaš Razturi na maturi?

Podjetje Wise up razvija spletno platformo Razturi na maturi, ki je prvi slovenski digitalni pripomoček za učenje, ki je namenjen dijakom od 1. do 4. letnika. Rešitev  vsebuje video razlage srednješolske snovi za MAT, SLO in ANG, interaktivne vaje, maturitetne pole, webinarje z maturitetnimi napotki, ocene in komentarje esejev ter individualne spletne inštrukcije.

 

Podjetje Wise Up je bilo s svojo rešitvijo, Razturi na maturi prejemnik SK75 2020 Slovenskega podjetniškega sklada. Vključeni pa so bili tudi v StartupPlus program.

 

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
SK75 SPS Startupplus, startup
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.