Kick-off tekmovanja Start:up Slovenija in napoved P2 ter SK produktov SPS

Dne 15. marec 2016 objavil Stanislava Vabšek
 


Po letu in pol od prvih SK investicij Slovenskega podjetniškega sklada in osmih krogih tekmovanja Start:up Slovenija s P2 bomo s tradicionalnim Forumom 100% start:up, v četrtek, 24. marca, ter serijo roadshow dogodkov po vsej Sloveniji, od 18. do 31. marca, začeli letošnje aktivnosti za financiranje in podporo inovativnih zagonskih podjetij. Rok za prijavo na tekmovanje je torek, 5. april!


Vozni red 'roadshow' dogodkov

Serija 'roadshow' dogodkov po vsej Sloveniji bo od 18. do 31. marca 2016 potekala po naslednjem voznem redu:

 

O programih, izkušnjah in povezavah z investitorji

Na roadshow dogodkih bodo udeleženci spoznali vse programe in produkte SPS za start-upe v letu 2016, in sicer zagonsko spodbudo P2 v višini do 54.000 €, ki se financira iz sredstev evropske kohezijske politike (EKP 2014 – 2020), konvertibilno posojilo SK75 (75.000 €) in javno lastniško investicijo SK200 (200.000 €). 

Predstavili bomo tudi pogoje za sodelovanje v tekmovanju Start:up Slovenija in kje pridobiti vsa potrebna znanja, izkušnje ter povezave s partnerji in zasebnimi investitorji.
 

Se vidimo na Forumu 100% start:up

Osrednji dogodek, s katerim bomo odprli nov krog tekmovanja Start:up Slovenija, bo Forum 100% start:up, ki bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal v četrtek, 24. marca.

Enako kot pretekla leta bomo z uspešnimi slovenskimi start-up podjetniki in mentorji odkrivali, kako se izogibati pastem na poti do uspešnega razvoja in prodaje inovativnih produktov.

Predstavniki SPS bodo predstavili vse novosti in programe za financiranje in podporo inovativnih start-upov s potencialom globalne rasti. Spoznali pa boste tudi najboljše programe in priložnosti za globalni preboj, ki jih ponuja slovenski start-up ekosistem. 
 

Izkušnje in prakse več kot 600 podjetij

Na Forumu 100% start:up bomo udeležencem prenesli vse najpomembnejše izkušnje, ki smo jih pridobili v zadnjem letu in pol, v katerem je investicije SK pridobilo skupaj 45 podjetij. Zajeli bomo tudi izkušnje in dobre prakse udeležencev tekmovanja Start:up Slovenija, ki se ga je udeležilo 592 start-upov.

Predvsem pa jim bomo zagotovili izčrpne informacije o tem, kateri programi so najbolj primerni zanje, glede na razvojno fazo, v kateri se trenutno nahaja njihovo zagonsko podjetje.

 
Udeležba na dogodku Forum 100% start:up je brezplačna, PRIJAVA pa je obvezna! Udeležba je možna do zapolnitve prostih mest.  

  


Program omogočajo

Organizator
 
Program sofinancirata
 
»P2 se financira iz sredstev EKP 2014 – 2020«
 

 

Značke
Kick-off Tekmovanje Tekmovanje Start:up Slovenija 2016 P2 SK75 SK200
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.