Beeping zaganja storitev oskrbe in pomoči na domu

Dne 27. junij 2022 objavil Anemari Pediček
 

Startup Beeping, ki je bil leta 2018 okronan za Slovenski start:up leta in ga poznamo predvsem po čiščenju gospodinjstev ter malih in srednjih podjetij, je z junijem začel ponujati novo storitev, in sicer oskrbo in pomoč na domu. 

 

V Evropi prihaja do ogromnih demografskih premikov. Ljudje živijo dlje in posledično mora vse več ljudi skrbeti za svoje starše in družinske člane. Danes na področju Evrope skrbi za starejše družinske člane več kot 40 milijonov ljudi, od tega je kar 65 odstotkov zaposlenih za polni delovni čas. 

 

In prav tukaj je potencial zaznal tudi slovenski Beeping, ki je razvil rešitev oskrbe in pomoči na domu. Podjetje je lansiralo svojo prvo različico v Španiji, konec junija pa načrtujejo tudi vstop na slovenski trg. 

 

Vir: (Beeping)

 

Beeping skrbniki bodo poskrbeli za dobro in mirno počutje. Nudijo tako pomoč na domu, kot tudi poskrbijo za družbo, osebno skrbi in pomoč pri opravkih ter podpori. 

 

Več o Beeping oskrbo na domu

 

Še ne poznaš Beepinga?

Začetki Beepinga segajo v leto 2015, ko sta David Mohar in Jan Dobrilovič ustanovila podjetje Next in lansirala spletno platformo Beeping, ki omogoča enostavno naročanje preverjenih in zanesljivih čistilcev za dom. 

 

Beeping deluje podobno kot Uber, saj lahko samo z nekaj preprostimi kliki hitro, varno in enostavno naročimo čiščenje na dom. S pomočjo Beeping Business lahko zagotovimo čiščenje svojih poslovnih prostorov, podprto z vso podporo tehnologije. Leta 2021 se je podjetje širilo tudi na španski trg. Več o njihovi širitvi v Španiji lahko prebereš tukaj

 

Startup Beeping je tudi  prejemnik sredstev iz razpisa SK75 Slovenskega podjetniškega sklada, leta 2018 pa je ekipi podjetja uspelo pridobiti tudi laskav naziv Slovenski start:up leta 2018. 

 

Spoznaj zmagovalca Slovenski start:up leta 2022

 

Beeping uspešno sodeluje tudi s številnimi mednarodnimi družbami kot so Eurosender, Generali Insurance Group, Krisma in DIH Technology. V podjetju so prepoznali velik potencial vlagatelji iz zasebnega sklada tveganega kapitala Fil Rouge Capital in leta 2019 tudi vanj investirali. 

 

 

 

Vir: (Delo)

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Značke
Startup Slovenskistartupleta Beeping
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.