SLOVENSKI START:UP LETA 2024

18. junij 2024 Ob 18.00
Datum in ura
Torek, 18. junij 2024
18.00 - 22.00 CEST
Lokacija

SiTi Teater BTC,

Ameriška ulica 3,

BTC City Ljubljana

5 slovenskih startup podjetij bo stopilo pod soj žarometov in se borilo za prestižni naziv Slovenski startup leta 2024. Pospremite jih z aplavzom in se prepustite uri zabave, glasbe ter izjemnega talenta Tilna Artača, ki vas bo navdušil s svojimi izvrstnimi imitacijami, tako gledališkimi kot glasbenimi. Kakšne preobleke je pripravil za naše finaliste, pa naj ostane skrivnost.


18. junija ob 18:00 uri v Si-TI teatru v Ljubljani boste priča spektaklu, kot ga še niste videli. 5 startupov bo ta večer na ritmih znanih melodij in iskrivega humorja poseglo po zvezdah, a le enemu bo na koncu pripadel častni naziv Slovenski startup leta.
 
Po dogodku sledi pogostitev, ko bomo skupaj nazdravili uspehom naših startupov.
 
Vse do finala je uspelo priti startupom DDD Invoices, Fliqa, TipPri, Remea in Plan Z. Spoznajte finaliste tukaj.
 
Zagotovite si svoje mesto in nam pomagajte podpreti startupe ter njihove ekipe, ki s svojo vztrajnostjo, globalnimi dosežki in drzno vizijo postavljajo vzgled domačemu in tujemu startup okolju. 
 

Komu je dogodek namenjen?

Na dogodek vabimo aktivne deležnike slovenskega startup ekosistema, investitorje, mentorje, predstavnike uveljavljenih podjetij in vse tehnološke navdušence, ki spremljate napredek slovenskih startupov. 

 

Prijava

Prijavite se na povezavi. Po prejeti prijavi vam bomo na e-pošto poslali vstopnico za dogodek. Prijava je veljavna, ko so izpolnjena vsa potrebna polja. 
 

 

###
Program sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa "Vsebinska podpora za hitrejšo globalno in trajnostno rast inovativnih MSP (RazvojniPlus Program)" v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju od 2021 do 2027.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.