Roadshow Maribor

7. april 2022 Ob 16.00
Datum in ura
Četrtek, 7. april 2022
16.00 - 20.00 CEST
Lokacija

Tovarna podjemov

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6,

2000 Maribor

Dogodek za podjetnike, ki iščete denar, prave kontakte, pospeševalniške programe in mentorje za zagon ter rast vašega podjetja.

 

Ste tik pred ustanovitvijo podjetja in potrebujete denar/nasvete pri razvoju produkta/storitve? Ali pa že ustvarjate prve prihodke in si želite eksponentne rasti prodaje ter širjenje na nove trge? Morda ste v sklepnih pogovorih z zasebnim investitorjem za investicijo in jo želite podvojiti?

 

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je ta dogodek je za vas, kajti predstavili vam bomo 3 različne razpise in programe podpore, da boste pridobljeni denar čim bolje unovčili. 

 

Dobili boste ključne informacije o razpisih, spoznali ocenjevalne kriterije, proces predselekcije, pomembne datume in roke za prijavo ter številne nasvete, kako uspeti na razpisu.

 

Financiranje in programi Slovenskega podjetniškega sklada, o katerih bomo govorili

  • Razpis P2 - pridobite 54.000 EUR nepovratnih sredstev za razvoj produkta/storitve. 
  • Razpis SK75 - pridobite 75.000 EUR konvertibilnega posojila za rast prodaje in širjenje na nove trge.
  • Razpis SI-SK - podvojite investicijo, sklenjeno z zasebnim investitorjem. Tako imenovana so-investicija znaša od 100.000 EUR do 600.000 EUR.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in MGRT.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.

 

PRIJAVA 

 

Takojšen feedback, ali je vaša ideja primerna za razpis

Na dogodku boste dobili takojšen feedback, ali je vaša ideja primerna za katerega od zgoraj naštetih razpisov. Prijavite se na osebno svetovanje (glejte prijavnico).

Predstavniki Sklada vam bodo odgovorili na vsa morebitna odprta vprašanja, lokalni partner pa predstavil ponudbo programov priprav na razpise.

 

Vsi prijavljeni boste po dogodku dobili vsa gradiva, vezana na razpise.

 

Program dogodka

16.00 – 16.45 | Predstavitev produktov P2, SK75, SI-SK in drugih s poudarkom na spremembah razpisnih kriterijev v letu 2022

 

Ključne informacije, pogoji, kriteriji in časovnice posameznih produktov. Izkušnje iz prve roke iz preteklih razpisov. POZOR! Letos P2 s številnimi novostmi!

 

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

 

16.45 - 17.15 | Predselekcija Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM

 

V predselekciji Start:up Slovenija lahko pridobite do 30 točk za razpis P2 in do 40 točk za razpis SK75.

 

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

 

17.15 – 18.00 | Pogled izkušenega podjetnika na elemente uspeha projektov v zgodnjih fazah

 

Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.

 

Darko Kranjc, soustanovitelj INFI7, prejemnik P2

Urška Gačniksoustanoviteljica GRIDTECH, prejemnica P2

 

18.00 - 18.30 |  Vaša predstavitev je zelo pomembna! Tako jo narediti vrhunsko!

 

Predstavitev na Demo dnevih P2 in SK75 je zelo pomemben element uspeha. Spoznali boste 10 nasvetov, kako z vašo predstavitvijo izstopati in zablesteti pred komisijo!

 

Urban Lapajne, Start:up Slovenija 

 

18.30 - 20.00 | Feedback v živo, skupinska in individualna vprašanja  

 

Želite neposreden feedback na vašo idejo ali vašo predstavitev? Tukaj smo za vas! Lahko nam boste v živo predstavili vašo idejo in prejeli povratno informacijo organizatorjev predslekecije Startup Slovenija in Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Predstavnik Slovenskega podjetniškega sklada

Urban Lapajne, Start:up Slovenija

Krešo Gotovac, Silicon Gardens Fund

 

PRIJAVA 

 

Organizatorji 

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Tovarna podjemov.

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.