Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Startup dogodki

Druženje je prijetno, mreženje koristno. Ne zgolj za tkanje novih stikov, pač pa tudi za pridobivanje novih znanj in veščin. Zato se v startup skupnosti dogaja veliko. Mi pa ti ponujamo vse informacije o ključnih startup dogodkih na enem mestu.

Oglasi

Priložnosti tako in drugače, bodisi zaposlitvene bodisi finančne, možnosti prijav na razpise, natečaje, tekmovanja ali pa zgolj priložnosti za nove karierne izzive.
Vsi oglasi
Priložnosti
Prijavite svojo inovacijo na izbor najboljših inovacij
Objavljeno 26. maj 2020

Ste razvili inovacijo, ki si zasluži pozornost na nacionalnem nivoju? Prijavite jo na izbor najboljših inovacij Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), ki ga podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija.

 

Priznanja GZS za inovacije na nacionalni ravni predstavljajo najvišja nacionalna priznanja inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji. GZS vsako leto razpisuje natečaj in nagrajuje inovacije v sodelovanju z regionalnimi zbornicami.

 

Priznanja najboljšim bodo letos podelili na 18. Dnevu inovativnosti, 30. novembra 2020 v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Inovacijo lahko prijavite do 12. junija 2020.

preberi več
Zaposlitve
Agitron išče full-stack razvijalca
Objavljeno 21. maj 2020

Mlada in izkušena ekipa razvijalcev v podjetju Agitron, kjer razvijajo rešitve za digitalizacijo fizičnih trgovin, medse vabi full-stack razvijalca. Če obvladaš vsaj NodeJS in ReactJS, je morda to priložnost zate ...

preberi več
Zaposlitve
MESI išče Android Quality Engineerja
Objavljeno 30. april 2020

Ekipa mladega inovativnega podjetja MESI, ki razvija medicinske naprave, medse vabi Android Quality Engineerja (M/F).

Če torej obvladaš razvoj Android aplikacij (Java, Kotlin), optimizacijo kode in njeno vzdrževanje ter avtomatizacijo testiranja, je to priložnost zate.

Delovno mesto zahteva razumevanje operacijskega sistema Android, dobre Java veščine, prednost je poznavanje programskega jezika Python, obvezne pa so tudi vsaj enoletne izkušnje s programiranjem za Android in s samodejnim testiranjem.

Delovno razmerje je mogoče skleniti za polni delovni čas ali se dogovoriti za študentsko delo s prilagodljivim urnikom in občasnim delom od doma.

In imej v mislih, da te na delovnem mestu vsak teden čaka masaža, vsak dan pa bolj in manj zdravi prigrizki ter MESI kolesa za hitre premike.

preberi več
Priložnosti
Pridružite se prvemu panevropskemu hackathonu #EUVirus
Objavljeno 16. april 2020

Pridružite se prvemu panevropskemu hackathonu #EUVirus, ki bo iskal inovativne rešitve za globalne izzive, izhajajoče iz pandemije COVID-19. 

 

Tehnološki park Ljubljana z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Ministrstvom za javno upravo in s partnerji slovenskega podjetniškega ekosistema pozivajo posameznike in skupine k razvoju rešitev za različne aktualne globalne izzive s področij:

 • zdravja in življenja,  
 • neprekinjenega poslovanja,
 • družbene in politične kohezivnosti,
 • dela in učenja na daljavo,
 • digitalnih financ in
 • drugih.

 

Hackathon bo potekal med 24. in 26. aprilom, združil pa preko 60.000 udeležencev iz celotne Evrope.

 

Rok za prijavo je do nedelje, 19. aprila 2020

 

preberi več
Priložnosti
Imaš "digitalno" idejo in potrebuješ spodbudo za zagon?
Objavljeno 30. marec 2020

EIT Digital in ABC Accelerator te vabita v Venture Program, ki je namenjen ekipam z “digitalno” idejo, potrebujejo pa začetno vzpodbudo za preboj na trg.

 

Prijave so odprte do 26. aprila 2020 program pa vam lahko ponudi:

 • do 25.000 € finančne podpore,
 • 8-tedenski online pred-pospeševalni program ABC Acceleratorja, ki je za svoj program pospeševanja že dvakrat prejel naslov najboljšega v regiji,
 • podporo pri razvoju minimalnega delujočega produkta(t.i. MVP),    
 • možnost postati del razširjene družine ABC Acceleratorja
 • možnost postati del EIT Digital in s tem koristiti prednosti velike mreže tega vodilnega evropskega inovacijskega ekosistema.
preberi več

Slovenija, dežela startupov

Velike stvari se zgodijo le pod pravimi pogoji, le v pravem trenutku. Slovenija je kot igrišče, na katerem lahko začneš nove projekte.

 

Zato ... Zagrabi trenutek! Bodi sprememba! Uresniči svojo idejo!

 

Dobrodošli v Sloveniji!

Storitve

Podpora za razvoj
ekosistema

Slovenija si prizadeva postati eno izmed pomembnejših svetovnih vozlišč za

start-up podjetja in pomemben del globalne startup mreže.

Kdo je kdo v slovenskem startup ekosistemu?

Ne samo zato, ker je prijetno poznati ljudi, ampak predvsem, ker so poznanstva v poslovnem svetu še posebej dragocena, ti mapa ključnih deležnikov slovenskega startup ekosistema ponuja odličen vpogled v to, koga v določenem trenutku pocukati za rokav. Prelistaj jo!

176
Startup podjetij
25
Investitorjev
111
Mentorjev

Blog

Startupi in scaleupi so postali dragocen vir za korporacije pri razvoju njihovih inovacij in rasti. Prav tako pa so startupi & scaleupi lahko tudi zavezniki korporacij pri dvigovanju korporativne kulture na novo, višjo raven in zagotovilo za dolgoročni uspeh.
Mitja Sagaj
17. september 2019
Ohranjanje stika podjetniške "diaspore" z domačim okoljem in brezmejno prehajanje znanj in veščin ustvarjata uspešno povratno zanko, ki beg možganov spreminja v kroženje možganov.
Mitja Sagaj
13. september 2019
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.