SonicMind

Divisia d.o.o. Novo mesto
Startup

SonicMind je revolucionarna tehnologija za digitalni nadzor nad analognimi zvočnimi napravami za kitariste, ki lahko sedaj analogne efekte le vklopijo ali izklopijo. SonicMind predstavlja revolucijo, saj gre za prvi sistem na svetu, ki omogoča popoln digitalni nadzor. Obdelava zvoka ostaja ves čas popolnoma analogna, upravljanje pa je v celoti digitalno, ob tem pa preprosto, razumljivo in uporabniku prijazno.

 

Sistem sestavljajo: aplikacija za pametne telefone in tablice (Android, iOS), uporabniška vmesnika za upravljanje z nogo med igranjem (PedalController, PedalCommander) ter SonicMind Inside efekti (pedali). Sistem podpira vse možne scenarije uporabe v različnih zvrsteh glasbe oziroma spremembe razmer na različnih vrstah dogodkov.

 

Ekipa pravi, da bodo proizvajalci pedalov (efektov) njihovo tehnologijo vgradili v svoje izdelke. Nekateri ključni proizvajalci pedalov bodo izdelovali tudi uporabniška vmesnika (Controller, Commander), vse naprave različnih proizvajalcev pa bodo med seboj kompatibilne. SonicMind je platforma, ki ima vse možnosti, da postane industrijski standard. Ekipa je tudi že prejela prvega od več vloženih patentov (v ZDA).

 

Urban Centa Ustanovitelj in direktor
Vključenost v program
P2 2020 SPS Register inovativnih zagonskih podjetij StartupPlus+
Tip trga
B2C
Prihodki v letu 2022
0 - 75k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.