Orderly

Orderly d.o.o. Lesce
Startup

Podjetje ORDERLY d.o.o. razvija spletno platformo Orderly, ki omogoča enostavno urejanje in pregled nad pogodbeno dokumentacijo, zmanjšuje pravna tveganja in podpira urejeno rast podjetja.

 

Orderly je CMS (sistem za upravljanje vsebin), ki rešuje problem nesistematičnosti, netransparentnosti in razpršenosti pogodb in ostalih pravno relevantnih dokumentov, predvsem v podjetjih, ki se soočajo s hitro rastjo, pomanjkanjem kadra in pomanjkanjem resursov za administracijo. Orderly bo vzpostavil intuitivno platformo, na kateri bodo podjetniki, startupi in MSP-ji ustvarjali, spremljali in arhivirali pogodbe in ostalo pravno relevantno dokumentacijo.

 

Poslovni model Orderlyja temelji na programski opremi kot storitvi (SaaS), in sicer z brezplačnim (freemium) modelom za MSP-je in startupe za upravljanje do 20 pogodb oziroma z mesečno naročnino za podjetja, ki upravljajo več pogodb.

 

Ekipa Orderlyja želi zagotoviti do 10-krat hitrejše ustvarjanje in odobritev pogodb, boljši pregled pogodbenih obveznosti, odločanje na podlagi podatkovne analitike, 5-krat manj porabljenega časa za upravljanje pogodb, več hitreje sklenjenih poslov in zmanjšanje tveganja pred zamudami, napakami in skladnostjo.

Boris Eržen Ustanovitelj in direktor
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2B
Prihodki v letu 2022
0 - 75k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.