Lake Coloring

Lake d.o.o. Kranj
Startup

Lake je aplikacija za barvanje, namenjena uporabnikom tabličnih računalnikov iPad in pametnih telefonov iPhone, vsebuje pa zbirko pobarvank, nastalih pod rokami kreativnih indie ilustratorjev. Za ohranitev dobre kakovosti življenja je skrb za svoj dobrobit nujna. In tukaj nastopi Lake, ki omogoča uporabnikom sproščanje s pomočjo ustvarjanja. Uporabniki si aplikacijo naložijo brezplačno in takoj imajo na voljo dovolj pobarvank za preko 100 ur sproščujočega barvanja.

 

Lake naročniki si zagotovijo neomejen dostop do vseh pobarvank (trenutno jih je že več kot 800), dodatnih 700 barv ter hkrati z naročnino podprejo ilustratorje. Na račun naročniškega modela si zagotavljajo vzdržen poslovni model, ki generira stalno rast poslovanja.

 

Aplikacija je hitro po izdaji pridobila oznako App Store Editor's Choice, v letu 2017 pa postala prejemnica naprestižnejše Applove nagrade na področju mobilnih aplikacij, t.j. Apple Design Award, ki jo podjetje Apple enkrat letno podeli 10-im najboljšim aplikacijam za sistem iOS.

 

Leta 2019 je bilo podjetje Lake finalist za naziv Slovenski Start:up leta!

 

Anja Renko Direktorica
Vključenost v program
Slovenski Start:up leta finalist
Tip trga
B2C
Prihodki v letu 2022
301k - 1 M
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.