JustFoldMe

JustFoldMe d.o.o. Dornberk
Startup

Globalni trend pošiljanja paketov po pošti se vsako leto povečuje, pošiljatelji pa se soočajo s številnimi problemi. Med drugim tudi z visokimi stroški, ki jih povzroči pošiljanje izdelkov v prevelikih škatlah, naročanje škatel različnih velikosti zaradi zahtevane minimalne količine naročila, polnilni materiali, dodatni stroški zaradi pošiljanja prevelikih dimenzij paketov v letalskem prometu.

 

Podjetje JustFoldMe je razvilo perforirane kartonaste pole, ki omogočajo posameznikom in podjetjem enostavno in hitro izdelavo kartonaste škatle v poljubni velikosti. S pomočjo interaktivnih navodil lahko uporabnik iz enega kosa perforiranega kartona izdela škatlo, ki se produktu povsem prilagodi, in to zgolj v nekaj enostavnih korakih.  

 

Rešitve s področja izdelave prilagojene škatle na trgu že obstajajo, vendar so večinoma predrage ali prekompleksne za uporabo, ob tem pa ne ponujajo toliko fleksibilnosti kot rešitev JustFoldMe. Prototip je ekipa JustFoldMe validirala s prodajo v lastni spletni trgovini https://justfoldme.com in Amazonu. V 2019 so dosegli prodajo 15.000 JustFoldMe kartonastih pol.

 

Simon Šinigoj Soustanovitelj
Podporna okolja
  • Primorski tehnološki park
Vključenost v program
P2 2020 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2B B2C
Prihodki v letu 2022
0 - 75k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.