Influee

Influee Inc. Sunset Lake Road 2035
Startup

Ameriški podjetnik, bloger in pionir marketinga je dejal: "Ljudje ne kupujejo produktov in storitev. Ljudje kupujejo odnose, zgodbe in čarobnost." V današnji poplavi produktov je naša pozornost omejena bolj kot kadarkoli doslej. Ljudje vedno manj pozornosti namenjajo oglasom, zato danes podjetja gradijo odnose s svojimi uporabniki s pomočjo influencerjev in kreatorjev pristnih vsebin. Pri tem se srečujejo z izzivom, kje in kako najti najbolj primerne za svojo blagovno znamko.

 

Influee je platforma, na kateri lahko podjetja na enem mestu najdejo kreatorje vsebin in influencerje za svoje občinstvo. Z nekaj kliki v široki Influee bazi izberejo influencerja glede na interese, nacionalnost, avtentičnost in odzivnost njegovih sledilcev. Podjetja na enem mestu spremljajo analitiko vseh kampanj, generirajo nove vsebine za druge oglaševalske kanale in sproti spremljajo doseženi učinek.

 

Ekipa Influee uspešno sodeluje z globalnimi blagovnimi znamkami, kot so EQUA, Luna/TBWA, Studio Moderna, Sensilab, Ličila.si, Bob, Filippo Loreti in Layoners.

Urban Cvek Soustanovitelj in direktor
Vključenost v program
Startup leta finalist
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.