INFI7

INFI7 d.o.o. Maribor
Startup

Podjetje INFI7 d.o.o. razvija najsodobnejši digitalni zaslon in prvo brezžično krmilno enoto za e-kolesa na svetu, katerega dizajn se zliva z obliko e-kolesa. Proizvajalci e-pogonov ali koles in končni kupci koles se soočajo z omejeno ponudbo prikazovalnikov na trgu, ki so masivni, vplivajo na izgled e-kolesa, so precej dragi, uporabniški vmesniki pa uporabnikom neprijazni. Prav tako na trgu ni na voljo prikazovalnikov, ki bi jih bilo mogoče skladno integrirati v ogrodje kolesa in prilagoditi različnim krmilnikom e-pogonov.

Rešitev podjetja INFI7 d.o.o. je napreden sistem za nadzor in upravljanje e-koles, ki ga sestavlja digitalni zaslon in krmilna enota. Zaslon je mogoče vgraditi v sam okvir kolesa, s čimer se izboljša izgled in zaščita, krmilna enota s kar 5 let avtonomije pa se kot prva na trgu povezuje brezžično, ne da bi pri tem povečali ohišje, kar znižuje ceno in stroške vgradnje. Rešitev omogoča proizvajalcem bistveno lažje delo pri namestitvi in s tem nižje stroške dela, po drugi strani pa pata tehnologija omogoča do sedaj nedosegljivo svobodo pri oblikovanju. Z implementacijo najsodobnejših mikro krmilnikov predstavlja rešitev bistveno ugodnejšo ponudbo, z optimizacijo pa tudi nižjo porabo.

V zgodnji fazi se je podjetje povezalo z enim naprednejših proizvajalcev e-pogonov TQ Group ter podpisalo pogodbo za razvoj rešitve po meri za TOP5 proizvajalca koles na svetu.

 

Darko Kranjc Soustanovitelj in direktor
Podporna okolja
  • Tovarna podjemov
Vključenost v program
P2 2020 SPS Register inovativnih zagonskih podjetij StartupPlus+
Tip trga
B2B B2C
Prihodki v letu 2022
1 - 3 M
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.