Feedko

Feedko, Daša Korže s.p. Ljubljana
Startup

Za zdravo življenje psov je najprimernejša naravna tehnološko nepredelana hrana. Lastniki psov se zaradi pomanjkanja časa največkrat odločajo za hranjenje psov z briketi, ki vsebujejo tehnološko predelane proizvode slabe kakovosti klasificirane ŽSP (živalske stranske proizvode), umetne ojačevalce okusa, barvila in konzervanse. Posledica je porast bolezni in neješčost zdrave hrane.

 

Visoko kompetentna ekipa FeeDKo razvija naravno pasjo hrano, ki nadomesti doma pripravljeno hrano. Čas hranjenja = času hranjenja z briketi. Izdelek je sestavljen iz naravnih sušenih sestavin (dušeno meso, zelenjava, ogljikovi hidrati, vitamini in minerali), z dodanim inovativnim naravnim ojačevalcem okusa za spodbujanje apetita, pridobljenim po principu difuzije (ki je v postopku patentiranja).

 

Izdelek je iz naravnih dobro prebavljivih in mikrobiološko neoporečnih sestavin, z dodanim inovativnim naravnim ojačevalcem okusa, za spodbujanje apetita psov. Vstopamo na globalno hitro rastoč  trg z 900 milijoni psov.

Daša Korže Direktorica
Podporna okolja
  • Ljubljanski Univerzitetni Inkubator
Vključenost v program
P2 2019 SPS StartupPlus+
Tip trga
B2C
Prihodki v letu 2022
76 - 300k
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.