ERUDIO HUB

Ljubljana

Povezovanje dijakov, študentov, akademskega sveta in drugih posameznikov, ki si želijo le vpogleda v podjetniško/inovativno okolje ali pa čutijo potrebo po ustvarjanju idej in novih rešitev, se je realiziralo leta 2015, ko je ERUDIO HUB ugledal luč sveta.

 

Nudijo predvsem podporo v obliki različnih storitev, ki je namenjena tako tistim, ki se prvič podajajo v svet podjetništva, kot tudi bolj izkušenim ter že uspešnim podjetnikom in podjetjem, ki razvijajo nov, inovativen izdelek ali storitev. Svojim inkubirancem v času inkubacije v program SIO ERUDIO-HUB nudijo tudi brezplačen najem poslovnih prostorov in uporabe druge infrastrukture ter pomoč izkušenih mentorjev in strokovnjakov, ki pomagajo usmerjati pri razvoju izdelka, storitve in poslovnega modela.

 

A ne samo to, dajejo tudi moralno podporo, spodbujajo, ko posameznik ali podjetniška ekipa trči ob nepredvideno oviro. Predstavljajo vse v enem: prijatelja, podpornika, mentorja in kritika, vse tisto, kar nekdo potrebuje, da ob vseh ovirah v podjetniškem svetu ne obupa. Četudi jim s prvo idejo ne uspe, da ne obupajo in se ponovno lotijo razvoja nove ideje.

 

 

Osnovne informacije
ERUDIO HUB, inovativno poslovno okolje, d.o.o.

Litostrojska cesta 40

1000 Ljubljana

Ksenija Kaloper Operativna direktorica in podjetniška svetovalka
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.