Uroš Tacar

TUKO d.o.o.
Mentorstvo, Partnerstvo
Uroš Tacar je direktor in solastnik podjetja TUKO d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami na področju medicinskih pripomočkov.

Uroš deluje na področju medicinskih pripomočkov že od leta 1995. Je vodja razvoja pri proizvajalcu profesionalnih medicinskih pripomočkov več kot 15 let ter vodja kakovosti pri istem proizvajalcu več kot 12 let. Od leta 2011 je solastnik in direktor podjetja TUKO d.o.o., ki je specializirano za svetovanje na področju medicinskih pripomočkov in uvajanje sistemov vodenja kakovosti za proizvajalce medicinskih pripomočkov.  

 

Kot registriran presojevalec sistemov kakovosti ima naslednje statuse: vodilni presojevalec za ISO 9001:2015 in EN ISO 13485:2016, samostojni presojevalec tehnične mape za ugotavljanje skladnosti medicinskih pripomočkov ter presojevalec kliničnega ovrednotenja medicinskih pripomočkov. Uroš je tudi predavatelj, predvsem za tematike s področja medicinskih pripomočkov, prav tako pa za vodilne presojevalce po ISO 9001:2015. Na področju mentorstva in svetovanja deluje že od leta 2013.

Mentorirana podjetja
Ključne kompetence
Finance, pravo in poslovodenje Razvoj programske opreme Uporabniška izkušnja
Ključne industrije
IT oprema in infrastruktura Izobraževanje in upravljanje znanja Medicinske naprave in tehnologije Proizvodnja Raziskovanje in proizvodnja
Poznavanje tehnologij
Medicinski pripomočki in instrumenti Telesni vsadki Zdravje v oblaku
Mentor v programih
P2 2021 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Francija Hrvaška Nemčija Ruska federacija Srbija Turčija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.