Robi Pritržnik

Foreach Labs d.o.o.
Mentorstvo, Partnerstvo
Podjetnik in strokovnjak za napredne tehnologije ter navdušenec nad inovacijami.

Diplomiral iz računalništva in informacijskih tehnologij, opravljeno ima pedagoško in andragoško izobrazbo ter certifikat iz upravljanja tveganj informacijske varnosti in etičnega hekanja. V letu 2023 je zaključil študij MBA. Veliko izkušenj si je pridobil v startupih ter srednjih in velikih podjetjih. Je izjemno spreten v managementu, poznavanju informacijskih tehnologij ter projektnemu vodenju in komunikaciji. V podjetju Foreach Labs je trenutno zaposlen kot izvršni direktor. V okviru svoje vloge je odgovoren za upravljanje prodaje, trženja in razvojnih dejavnosti ter vodi ekipo, ki razvija inovativne rešitve z uporabo najnovejših tehnologij, kot so AR, VR, Metaverse in AI / ML. Preden je Robi kot ustanovitelj pričel z delovanjem v Foreach Labs, je deloval kot vodja oddelka za razvoj aplikativnih rešitev v podjetju BTC d.d., enem največjih poslovnih, nakupovalnih, rekreativno-zabaviščnih in kulturnih središč v Evropi. Tam je bil odgovoren za vodenje projektov in koordinacijo razvoja novih tehnologij. Na začetku svoje kariere je Robi deloval kot predavatelj in učitelj strokovnih modulov na srednji in višji šoli na Šolskem centru Velenje, javnem izobraževalnem zavodu s preko 20 programi in certifikati.


Robi je tudi certificiran etični heker in specialist za upravljanje tveganj informacijske varnosti, poleg svojih impresivnih profesionalnih izkušenj in kvalifikacij ima Robi odlične komunikacijske sposobnosti in naravni talent za sodelovanje z drugimi. Je ustvarjalen reševalec problemov z močno delovno etiko in predanostjo k ustvarjanju kakovostnih rezultatov. Navdušuje se nad sledenjem najnovejših trendov in napredkov na področju razvoja tehnologije. Strmi je k stalnemu učenju in strokovnemu razvoju. V prostem času uživa na potovanjih in raziskovanju novih kultur. Je športno aktiven, rad hodi v hribe ter uživa v preživljanju časa v naravi s prijatelji in družino. Robi je zelo motiviran in rad išče nove izzive in priložnosti za osebno in strokovno rast ter razvoj. S svojo edinstveno kombinacijo spretnosti, izkušenj in osebnih lastnosti je dragocen član vsakega tima ali organizacije.

Ključne kompetence
Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja Razvoj programske opreme
Ključne industrije
IT oprema in infrastruktura Izobraževanje in upravljanje znanja Komunikacija in sodelovanje Osebne naprave in aplikacije Produktivnost in poslovne aplikacije
Poznavanje tehnologij
Računalniški vid Spletne in mobilne tehnologije Strojni vid in zaznavanje Strojno učenje Umetna inteligenca (AI)
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C B2G
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Hrvaška Kitajska Nemčija Slovenija Velika Britanija Združene države Amerike Združeni Arabski Emirati
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.