Robert Bratuša Brant

Itera Group
Mentorstvo, Partnerstvo, Investitorstvo
Robert je uveljavljen direktor, mentor in svetovalec specializiran za poslovno in digitalno transformacijo.

Robert je uveljavljen direktor, mentor in svetovalec specializiran za poslovno in digitalno transformacijo. Je diplomiran inženir računalništva in informatike, magister poslovodenja in organizacije, na Harvard Business School pa se je izpopolnil na vodstvenem podiplomskem programu, kjer se je osredotočal na prestrukturiranje podjetij. Je imetnik številnih certifikatov kot so FCPA, GAICD, Lean Six Sigma Black Belt, Scrum Master in Prince2.

 

Ima dosežke na prodajnem, finančnem in IT področju, saj je svoje izkušnje nabiral kot vodja upravljalne skupine pri Impact International, direktor pri podjetju HCM LP Australia, IT vodja pri Artius, vodja programa pri podjetju Health Support Queensland in kot direktor financ ter poslovanja pri podjetju EFOS, kjer se je v času njegovega delovanja vrednost podjetja potrojila na 17 milijonov evrov.

 Njegove poslovne in prodajne izkušnje vključujejo Evropo, Azijo in Avstralijo. Njegovi dosežki vključujejo vodenje 12 mednarodnih projektov preoblikovanja podjetij, kjer je postavil vizijo in dosegel strateško rast.

 

Odlikuje ga sposobnost identificirati in razvijati talente ter poslovne priložnosti, in doseganje visoke stopnje zavzetosti in zadovoljstva zaposlenih. V preteklosti je sodeloval s številnimi javnimi in zasebnimi podjetji, kjer je delal z več kot 50.000 ljudmi in pomagal implementirati več kot 60 projektov na področju informacijske tehnologije in poslovanja. 

 

Danes je svetovalec za informacijsko tehnologijo in digitalno transformacijo na področju ZDA in Slovenije.

Ključne kompetence
Oblikovanje in razvoj produktov Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
Finančne transakcije IT oprema in infrastruktura Produktivnost in poslovne aplikacije Upravljanje premoženja in investiranje Združevanje in obdelava podatkov
Poznavanje tehnologij
API storitve OLAP / OLTP Sistemi za upravljanje povpraševanja Spletna plačila Strojno učenje
Izkušnje s tujimi trgi
Avstralija Evropa Indija Japonska Kitajska Malezija Tajska Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.