Nina Šterk

genEplanet d.o.o.
Mentorstvo, Partnerstvo, Investitorstvo
Nina Šterk analitično obvladuje finance in računovodstvo, zelo dobro pa pozna in razume nacionalne in evropske projektne razpise.

Nina Šterk kot soustanoviteljica in članica vodstva podjetja podjetja genEplanet d.o.o. zelo dobro razume delovanje razvojno-tehnološkega podjetja v različnih fazah razvoja, od ustanovitve, razvoja produkta, uspešnega lansiranja na trg, rasti podjetja do premagovanja ovir in iskanja rešitev na tej poti.

 

Zadnja štiri leta je njeno delo usmerjeno predvsem v vodenje in delo kot CFO za celotno skupino. V letu 2018 je kot vodja razširjene ekipe in vezni člen med podjetjem, lastniki in investitorji izpeljala in zaključila 10-milijonsko dokapitalizacijo podjetja Geneplanet.


Med njenimi ključnimi kompetencami so poznavanje in razumevanje potreb podjetja v različnih fazah razvoja, vodenje podjetja v različnih segmentih, analitična obravnava problemov in situacij, poznavanje mednarodnega podjetniškega okolja, analitične sposobnosti kreiranja in analiziranja računovodskih izkazov, zelo dobro poznavanje SRS in davčnih predpisov ter razumevanje nacionalnih in evropskih projektnih razpisov.

 

Mentorirana podjetja
Ključne kompetence
Finance, pravo in poslovodenje Investicije in prodaje podjetij Poslovna strategija
Ključne industrije
Farmacija Hrana Medicinske naprave in tehnologije Raziskovanje in proizvodnja Zdravstvo
Mentor v programih
P2 2013 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C B2G
Izkušnje s tujimi trgi
Albanija Avstrija Bosna in Hercegovina Filipini Hrvaška Irska Kitajska Kosovo Mehika Poljska Singapur Srbija Španija Vietnam Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.