Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };

Nina Dremelj

AlpVent
Mentorstvo, Investitorstvo
Izkušena upravljavka podjetij, mentorica in podjetnica z močnimi kompetencami v poslovnih strategijah in na evropskih tržiščih.

Nina Dremelj je po diplomi na Filozofski fakulteti Ljubljana pridobila še naziv magistrice znanosti iz analize evropske politike na Fakulteti za socialne vede v Ljubljani, kjer se je specializirala v mladinske politike in splošno evropsko politiko skupaj s poslovnimi strategijami. Pred delom v podjetju AlpVent in Poslovnih angelih Slovenije je Nina delala za slovenski startup Airnamics kot izvršna asistenka direktorju in je bila odgovorna za upravljanje podjetja. Še pred tem pa je delala v angleškem podjetju Enerbee Ltd.

 

V zadnjih letih je na področjih poslovne strategije in upravljanja podjetja svetovala startupoma Organicer in Evegreen. Ima pa tudi veliko izkušenj s področja franšiz, marketinga in poznavanja evropskih trgov.

 

Nina prav tako deluje kot direktorica investicijskega sklada AlpVent s sedežem v Švici, kjer iščejo in vlagajo v startup podjetja, ki vstopajo na trge Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije in Švice.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.