Nataša Potočnik

Enigmarium
Mentorstvo
Nataša Potočnik ima več kot 25 let izkušenj s področja kreiranja novih blagovnih znamk in sodi med pionirek igrifikacije v svetovnem merilu.

Nataša Potočnik ima več kot 25 let izkušenj s področja kreiranja novih blagovnih znamk, storitev in produktov v CONNECTA - oglaševalski agenciji polnega servisa - kjer je pridobila 360-stopinjski nabor znanj od A do Ž, da znamka iz ideje prerase v inovativen in profitabilen produkt ali storitev. Pri svojem delu združuje raznolika znanja, od podjetništva, brandinga, dizajna, storytellinga, online in offline tržnega komuniciranja do razvoja uporabniške izkušnje.


Od leta 2014 do danes je z ekipo v Enigmaiumu razvila 25 različnih iger, ki jih je moč igrati v Sloveniji, na Hrvaškem in v ZDA. Sodi med pionirke igrifikacije v svetovnem merilu in je pogosto v vlogi predavateljice na mednarodnih kongresih, seminarjih ali konfenencah, saj je njena specialnost prav kreiranje in inoviranje novih doživetij in produktov, uporaba igrifikacije za oživljanje kulturne dediščine, ki jih dopolnjujejo znanja s področij podjetništva in brandinga ter tržne komunikacije. Zaveda se namreč, da je “izkustveni marketing” vse pomembnejše trženjsko orodje. Po njenem prepričanju nepozabni trenutki in prvoosebna interakcija oživijo znamko, krepijo zavzetost in omogočajo povezovanje na čustveni ravni – če hočeš biti opažen, moraš biti zanimiv, inovativen, drzen in drugačen.


Natašina agencija CONNECTA je “one stop shop” za blagovne znamke, saj jim nudi vse od organizacije dogodkov do registracije znamk, kreiranja spletne prezence do celovitih akcij tržne komunikacije.

Ključne kompetence
Drugo Marketing in PR Oblikovanje in razvoj produktov
Ključne industrije
Igre in igrače Izobraževanje in upravljanje znanja Komunikacija in sodelovanje Marketing in oglaševanje Prosti čas, potovanja in turizem
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Hrvaška Italija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Idejna faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.