Mirjam Kepic

Acceptus d.o.o
Mentorstvo
Mentorica na področju kadrovanja, prodaje, PR-ja in poslovnih strategij, z bogatimi podjetniškimi izkušnjami.

Mirjam je manager delovne sreče z bogatimi izkušnjami na področju coachinga, kadrovanja, postavitve strukture podjetja, organizacije dobrega teama, motivacije, vizije in poslanstva podjetja, prodaje, PR-ja in pridobivanja nepovratnih sredstev. Zelo dobro obvlada tudi kreativno pisanje in vsebinski marketing. 

 

Je članica svetovalnega odbora družbe Anticus (Sixt rent-a-car) in desna roka direktorja, kot zunanja izvajalka pa skrbi tudi za ekipo. Za podjetje je uspešno poiskala tudi strateškega investitorja. Hkrati se ukvarja s coachingom lastnikov in vodstvenega kadra in je pridobila Certifikat za managerja delovne sreče.


V 20-letni karieri je pridobila pester nabor izkušenj, sprva na radiu Hit kot novinar, urednik, moderator, nato kot vodja stikov z javnostmi (PR). Leta 2010 je odprla lastno podjetje Privoščite d.o.o. (www.privoscite.si), ki ga je leta 2018 uspešno prodala.
 

Ključne kompetence
Drugo Marketing in PR Poslovna strategija
Ključne industrije
Marketing in oglaševanje Mediji Produktivnost in poslovne aplikacije Prosti čas, potovanja in turizem Trgovanje z blagom
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Hrvaška
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.