Matjaž Jug

ETC Adriatic
Mentorstvo, Partnerstvo
Podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj prostora za sodelo KIKštarter, član pospeševalnika KIKštarterja in lastnik podjetja ETC Adriatic.

Matjaž je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj prostora za sodelo KIKštarter, član pospeševalnika KIKštarterja in lastnik ETC Adriatic - agencije za korporativne dogodke. Svoj prvi startup je ustanovil leta 2011, ko je z ekipo s pomočjo razpisa P2 izgradil rešitev za rezervacijo kampov. Za tem je svojo pot nadaljeval v turizmu kot ustanovitelj podjetja ETC Adriatic in v startup svetu kot pobudnik in ustanovitelj coworking prostorov KIKštarter. Je tudi član komisije pospeševalnika KIKštarter, kjer sodeluje pri izboru startup idej.

 

Startupom v zgodnjih fazah najraje pomaga pri oblikovanju produktov, razvoju poslovanja in prodaje ter pri vprašanjih glede turizma, sodeloval in mentoriral pa je že podjetja, kot so Bevo, Sleepy bottle, BeLife kombucha, Gaia Naturelle, Vigoshop in druge.

Mentorirana podjetja
Ključne kompetence
Oblikovanje in razvoj produktov Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
Igre in igrače Izobraževanje in upravljanje znanja Komunikacija in sodelovanje Prosti čas, potovanja in turizem Šport in zdravje
Izkušnje s tipom trga
B2B
Izkušnje s tujimi trgi
Bosna in Hercegovina Črna Gora Hrvaška Iran Slovenija Srbija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.