Marjana Majerič

Gospodarska zbornica Slovenije
Mentorstvo, Partnerstvo
Izkušena strokovnjakinja internacionalizacije, strategije razvoja posla in investicij, aktivna deležnica slovenskega startup ekosistema.

Marjana je svoje izkušnje pričela nabirati kot vodja oddelka za posojila pri banki Volksbank Wien, kmalu za tem pa se zaposlila kot vodja investicij v investicijskem podjetju Horizonte Venture Management GmbH. Po 12 letih dela v investicijskem podjetju je pot nadaljevala v Smart Start inkubatorju ter kot strokovna zunanja svetovalka v Tehnološkem parku Kranj (RC IKT). Kot zunanja svetovalka sodeluje tudi s Tehnološkim parkom Ljubljana in podjetjem PwC. V zadnjem letu svetuje tudi v programu "Enterprise Growth Programme" izvajalca EBRD. Med vso svojo aktivnostjo pa je našla tudi čas za ustanovitev dveh lastnih podjetij.

 

S svojimi bogatimi izkušnjami, povezavami in znanjem, nabranim na vseh omenjenih pozicijah, z veseljem pomaga startup podjetjem v fazi rasti, pri vstopih na nove trge, internacionalizaciji in pri vprašanjih okoli poznejših investicij, namenjenim širjenju podjetja.

Ključne kompetence
Investicije in prodaje podjetij Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja
Ključne industrije
Energetska učinkovitost Hrana Medicinske naprave in tehnologije Proizvodni procesi Šport in zdravje
Mentor v programih
P2 2013 SPS SK75 2022 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2G
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Indija Kitajska Nemčija Velika Britanija Združene države Amerike
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Faza rast
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.