Jernej Mele

CPPE inženiring d.o.o.
Mentorstvo, Partnerstvo, Investitorstvo
Jernej Mele je strokovnjak na področju strojnega in kemijskega inženiringa s številnimi izkušnjami v vodenju industrijskih projektov.

Jernej je od leta 2016 soustanovitelj in direktor podjetja CPPE inženiring, ki se ukvarja s strojnim in kemijskim inženiringom. Za njim je že 10 uspešnih industrijskih projektov za večja slovenska in evropska podjetja, kot so Krka, Helios, Frutarom, BOSIO, Valji Štore, Eustone, FIVES STEIN (Francija). Jernej je prejemnik številnih nagrad za inovacijo na področju uplinjana trdih goriv, intelektualni nosilec patentov in modelov in avtor številnih objav v znanstveni literaturi in na konferencah.


Sodeloval je na mednarodnih projektih v okviru HORIZONT 2020, FP7, Eureka, Eurostars, RIP09, SRRP, SMER in še mnogo drugih nacionalnih projektih sofinanciranih s strani EU.


Jernej je vrhunski strokovnjak z več kot 14-letnimi delovnimi izkušnjami, njegova močna področja so uporaba opreme PTC CREO, ProEngineer, AutoCAD, Matlab, IPSE Pro in druge. V preteklosti se je s svojim znanjem in izkušnjami že pomagal startup podjetjem, med drugim tudi podjetju EUROINOX d.o.o.

 

Mentorirana podjetja
Ključne kompetence
Oblikovanje in razvoj produktov Strojni inženiring Uporabniška izkušnja
Ključne industrije
Energetska učinkovitost Farmacija Oblikovanje in inženiring Proizvodni procesi Raziskovanje in proizvodnja
Poznavanje tehnologij
Alternativni viri energije CAD/CAM programska oprema Drugo Fosilna in biološka goriva Proizvodni stroji
Mentor v programih
P2 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B
Izkušnje s tujimi trgi
Francija Nizozemska Poljska Španija Švica Turčija
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.