Dikran Tawitian

Mentorstvo
Strokovnjak za razvoj posla in trgov za inovativne proizvode ter storitve

Dikran Tawitian ima bogate izkušnje s področja marketinga in prodaje inovacij ter z razvojem trgov za inovativne produkte, storitve in ideje.


Dikran je na Finskem zaključil študij managementa visokotehnoloških izdelkov ter inovacij z diplomskim delom na temo trženja visokotehnoloških izdelkov. Leta 2009 se je pridružil ekipi podjetja Infinitus, specialista za razvoj in izdelavo LCD zaslonov za zunanjo rabo in zahtevne razmere, kjer je zasnoval organizacijsko strukturo, poslovni model ter prodajni in marketinški koncept. Podjetje dotlej ni beležilo uspeha, prvotna ekipa je razpadla, Dikran pa je z novo ekipo uspel podjetje do leta 2016 popeljati med 20 najhitreje rastočih podjetij po izboru Dnevnikove Gazele. Poleg udejstvovanja v Infinitusu je pomagal finskemu podjetju z inovativnim tiskarskim materialom Stafix razviti slovenski trg.

Njegove mentorske izkušnje temeljijo na brezplačnih storitvah ter na udejstvovanju znotraj Tehnološkega Parka Ljubljana.

Ključne kompetence
Poslovna strategija Prodaja in razvoj poslovanja Trženje inovativnih izdelkov in storitev
Ključne industrije
Ravnanje z odpadki in recikliranje Raziskovanje in proizvodnja Šport in zdravje Trgovanje z blagom
Poznavanje tehnologij
Pametna mesta
Mentor v programih
P2 2013 SPS
Izkušnje s tipom trga
B2B B2C
Izkušnje s tujimi trgi
Avstrija Češka Finska Francija Hrvaška Italija Katar Nemčija Norveška Poljska Ruska federacija Savdska Arabija Slovaška Španija Švedska Švica Velika Britanija Združeni Arabski Emirati
Izkušnje s podjetji v razvojnih stopnjah
Zgodnja faza
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.