Znani prvi govorci in investitorji Podima 2020

Dne 10. marec 2020 objavil Mitja Sagaj
 

Aaron Ross, Natalie W. Nixon, Gyula Feher, ... je le nekaj zvenečih imen, ki bodo delila svoje znanje in izkušnje na letošnjem Podimu. Ob prvi deseterici, ki bo stopila na Podimov oder, napovedujemo že tudi prve investitorje, ki bodo na Podimu 18. do 20. maja v Mariboru iskali svojo naslednjo investicijsko priložnost. Med njimi bodo Speedinvest, Techstars, 500 Startups, Fil Rouge Capital, Startup Wise Guys, Day One Capital, South Central Ventures, ...

 

Startupi in scaleupi, pohitite, prijave le do 15. marca

Samo do 15. marca si startupi in scaleupi s prijavo lahko zagotovite udeležbo na Podimu in tudi priložnost, ki top 10 ocenjenim startupom prinaša all-inclusive paket za brezplačno udeležbo, vključno z vstopnicama in nastanitvijo ter predstavitvjo podjetja na Podim Marketplacu in predstavitvijo produkta v Podim Demo Studiu.

 

 

ŽELIM NA PODIM 

 

 

Na Podimovem odru bodo med drugim:

  • Aaron Ross, avtor nagrajene uspešnice Predictible Revenue: Turn your Business into a Sales Machine, sicer mojster prodaje SaaS-a, ki je svetovno znanemu podjetju Salesforce.com pomagal povečati prodajo s 5 na 100 milijonov ameriških dolarjev na letni ravni, je pa tudi avtor revolucionarnega prodajnega procesa Cold Calling 2.0.
  • Natalie Nixon je kreativna strateginja, ki kot predsednica Figure 8 Thinking opogumlja voditelje in organizacije, da za dosego drugačnih poslovnih rezultatov uporabljajo kreativnost in daljnovidnost, med njenimi strankami pa so tudi korporacije, kot sta Bloomberg in Comcast.
  • Gyula Feher je ustanovitelj 10-milijonskega madžarskega sklada tveganega kapitala Oktogon Ventures, ki ga je ustanovil po tem, ko je svoj startup Ustream za pretakanje videov prodal IBM-u.
  • Adam Berke je soustanovitelj in CEO pri WorkPatterns, bil pa je tudi član ustanovne ekipe AdRolla, nekoč garažnega podjetja, ki se je preobrazilo v eno največjih neodvisnih platform za digitalni marketing v svetovnem merilu.
  • Na letošnjem Podimu bo tudi tehnološki novinar in urednik Robin Wauters, ki danes upravlja vodilni informacijski portal Tech.eu, v preteklosti pa je bil Robin tudi urednik TechCruncha in evropski urednik The Next Weba.
  • Kako uspešno je danes mogoče ponujati dizajn kot storitev, bo povedal dizajner David Mack, sicer soustanovitelj in CTO pri SketchDecku, ki je bil vključen v pospeševalniški program Y Combinatorja, kjer je pridobil tudi 2,3 milijona dolarjev veliko investicijo.
  • Nekdanji direktor londonskega Techstarsa Marko Sršan je danes operativni direktor v podjetju Memgraph, ki rešuje težavo z obdelavo podatkov v realnem času.
  • Anuj Adhiya, izkušeni growth marketer, ki obvladuje pripravo vpogledov v rast iz kvalitativnih in kvantitativnih podatkov, je tudi mentor za področje rasti v Seedstars.
  • Noah Heller, partner pri 3Rodeo, podjetniško vodenem skladu tveganega kapitala, je evangelist naprednih tehnologij, poudarja pa pomen disruptivnih sprememb na kratki rok in gradnjo trajnostno vzdržnih strategij na dolgi rok.
  • Strokovnjak za digitalni marketing Francesco Cracolici je direktor Nomadic Minds, največje mreže direktorjev iz Silicijeve doline in najboljših izvršnih direktorjev podjetij, ki povezuje razvijajoče se startup ekosisteme z zvenečimi imeni Silicijeve doline in jim pomaga rasti.

 

 

Vstopnice do 15. marca po nižjih cenah

Investitorji, predstavniki korporacij in navdušenci nad podjetništvom in inovacijami, le do 15. marca si lahko zagotovite vstopnice za letošnjo 40. izvedbo Podima po znižanih cenah za zgodnje nakupe. Podim je odlična priložnost, da napolnite svoj investicijski portfolio z najbolj obetavnimi startupi in scaleupi iz regije oziroma da najdete svojega naslednjega vitkega in agilnega poslovnega partnerja.

 

ŽELIM NA PODIM 

 

Investitorji, osredotočeni na najboljše startupe iz regije

Visoko motivirani investitorji, ki iščejo startupe iz regije, se bodo prav tako udeležili Podima 2020. Med uveljavljenimi investitorji, ki bodo iskali najbolj obetavne startupe v regiji, so Speedinvest, Techstars, Day One Capital, Fil Rouge Capital, Rockstart, APX, South Central Ventures, ...

 

"Če ste podjetnik, pridite, da srečate investitorja. In če ste investitor, pridite, da srečate podjetnike." Julien Coustaury, Fil Rouge Capital

Zagotovite si ducate sestankov in dragocen feedback

Podim Deal Room, kjer se je v lanskem letu v zgolj dveh dneh zvrstilo več kot 900 ena-na-ena sestankov, bo znova odlična priložnost za ciljano mreženje startupov in scaleupov z investitorji in predstavniki korporacij, kjer lahko prvi najdejo svojega naslednjega investitorja ali korporativnega partnerja, slednji svojo naslednjo investicijsko priložnost, korporacije pa svojega naslednjega vitkega in agilnega poslovnega partnerja.

 

 

ŽELIM NA PODIM 

 

 

Soorganizatorji in sofinancerji

 

 

 

Značke
Podim Govorci Startup Scaleup Investitor Mreženje
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.