Zapirajo se Startup prijave na Podim 2024

Dne 14. marec 2024
 

Startup pozor. Podim ni le dogodek. Je vstopnica do globalnih investitorjev, uveljavljenih podjetij in nešteto priložnosti za nova partnerstva. Če želiš predstaviti svoj startup na dogodku v letu 2024, je to zadnja priložnost. Prijavo moraš oddati najkasnije do 15. marca do polnoči. 

 

PRIJAVA

 

Zakaj se moraš udeležiti?

 

Podim Deal Room vam omogoča, da si vnaprej rezervirate neomejeno število 1:1 sestankov z investitorji, predstavniki uveljavljenih podjetij in uspešnimi podjetniki. Z več kot 1.300 sestanki v dveh dneh, je Podim središče za startupe, ki iščete investicije in regionalne partnerje.


Mentorstvo: Podim govorce ‘delimo’ s startupi. Več kot 80 atraktivnih govorcev, iz najbolj eminentnih podjetij in organizacij, ne ponuja samo nasvetov, temveč vam tudi omogoča hitre rešitve za raznovrstne izzive, od razvoja izdelka do pravnih ovir in prodajnih strategij. Dovolite, da vam pomagajo oblikovati vašo pot do uspeha.


Podim Pitching Competition povabi na glavni oder najboljše in najdrznejše startupe iz regiji srednje in vzhodne Evrope, da se predstavijo strogi žiriji investitorjev. Samo en je zmagovalec. Zmagovalec v letu 2023, Hedepy,  je v dobre pol leta po zmagi zbral neverjetih 3,85 mio eur investicij. 

 

KDAJ? 13 - 15 maj 2024 

KJE? Maribor, Maribox in Narodni dom   


Več o dogodku izveš TUKAJ. Kmalu ti namignemo katera svetovna zvezda iz sveta Formule 1 se nam bo pridruži na glavnem Podim odru v Mariboru.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.