Začenjamo 15 krog tekmovanja Start:up Slovenija in napovedujemo nov krog financiranja P2, SK75 ter SI-SK SPS!

Dne 31. marec 2022 objavil Start:up Slovenija
 

Po dveh letih on-line dogodkov bomo s tradicionalnim Forumom 100% start:up, v torek 5. aprila, ter serijo 'roadshow' dogodkov po vsej Sloveniji, začeli letošnje pomladne aktivnosti za financiranje in podporo inovativnih startup podjetij. Hkrati se začenja tudi tekmovanje Start:up Slovenija in možnost prijave v pred-selekcijska postopka za produkta P2 in SK75. Rok za prijavo je sreda, 13. april!

 

O TEKMOVANJU IN POGOJIH

 

Več o P2. Prijave do 13.4.

 

Več o SK75. Prijave do 13.4.

 

 

 

 

 

Forum 100% start:up

Kako lahko inovativna start-up podjetja pridobijo zagonsko subvencijo P2 v višini 54.000 €, 75.000 € konvertibilnega posojila ali do 600.000 € soinvesticije, kako potekajo pred-selekcijski postopki Start:up Slovenija, bomo že tradicionalno predstavili na Forumu 100% startup, ki se bo tudi letos zgodil na Tehnološkem parku Ljubljana. Dogodek smo v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in slovensko start-up skupnostjo zasnovali tako, da boste na njem podrobno spoznali vse ključne aktualne programe za podporo, financiranje, mentoriranje in mednarodno mreženje start-up podjetij, vključno z letošnjo PODIM konferenco.

Rok za prijavo v predselekcijo P2 in SK75 je že 13.4., zato pohitite na dogodke po ključne informacije!

 

 

Trije razlogi, zakaj ne smete manjkati:

  • V enem popoldnevu dobite celovite informacije o javnih in zasebnih programih podpore

  • Možnost osebnega 1:1 svetovanja strokovnjakov za prijavo na aktualne razpise P2, SK 75 in SI-SK

  • Skozi program dobite dragocene izkušnje in nasvete podjetnikov, ki so že uspešno razvili in lansirali svoj produkt na trg ali pa podjetje že celo prodali

 

PROGRAM IN PRIJAVA

 

Serija "roadshow" dogodkov v živo po vsej Sloveniji

Napovedujemo pa tudi serijo štirih roadshow dogodkov, ki jih bomo 6. in 7. aprila organizirali v Novi Gorici, Velenju, Mariboru in Novem mestu. Dogodki bodo odlična priložnost za poglobljeno presojo ali je vaše podjetje primerno za razpis, vključitev v lokalno podporno okolje za startup podjetja, mreženje in  povezovanje. Posebej vas bomo opozorili na vse novosti v razpisu P2, prav tako pa bo priložnost, da predstavnike Sklada vprašate vsa morebitna odprta vprašanja.

 

Novo mesto: 6. april, ob 09.00 v Inkubatorju Podbreznik (program in prijava)

Nova Gorica: 6. april, ob 14.00 v Primorskem tehnološkem parku (program in prijava)

Velenje: 7. april, ob 12.00 v SAŠA inkubatorju (program in prijava)

Maribor: 7. april, ob 16.00 v Tovarni podjemov (program in prijava)

 

 

 

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

Sponzorji

Značke
Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Evropski sklad za regionalni razvoj Sklad skladov Startup Plus P2, SK75 SI-SK
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.