Z ABC pospeševalnikom na EXPO 2015 v Milano! Odlična priložnost za ”pitchanje” mednarodnim investitorjem in mreženje

Dne 10. junij 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Start-upi, do jutri se lahko prijavite za prevoz in udeležbo na največjem svetovnem sejmu EXPO 2015 v Milanu. Slovensko start-up delegacijo, ki se bo sejma in ”pitching” dogodkov pred mednarodnimi investitorji in partnerji udeležila v soboto, 13. junija, organizira ABC pospeševalnik, ki za ceno 75 EUR zagotavlja avtobusni prevoz, vstopnico za sejem, prigrizke na avtobusu in obilico zabave.
 
Tako imenovani ”Start-up dan” v slovenskem paviljonu na največjem svetovnem sejmu EXPO 2015, je namenjen slovenskim start-upom in mednarodnim investitorjem ter partnerjem, gre pa za odlično priložnost za nov skok v razvoju vašega podjetja in spoznavanje ljudi, ki vam pri tem lahko pomagajo.
 
Celodnevni dogodek, ki se bo začel ob 11h, končal pa v poznih večernih urah, bo med drugim sestavljen iz ”pitchev” vseh osmih ekip, ki so vljučene v ABC pospeševalnik, na odprtem ”Improv Pitch Battle” pa se bodo v ”pitchanju” lahko pomerile tudi druge start-up ekipe, ki bodo na dogodek odpotovale z delegacijo ABC pospeševalnika.

Rezervirate svoj sedež na avtobusu in pošljete svoje podatke na naslov: info@abc-accelerator.com. Svojo prijavo lahko oddate tudi prek sistema f6s.com ali prek spletnega obrazca na strani ABC pospeševalnika.  

 

Značke
EXPO EXPO 2015 ABC pospeševalnik ABC accelerator
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.