X2.0 v tretjem razpisu za spodbujanje HealthTech & BioTech startupov ponuja do 1,5 milijona evrov

Dne 13. julij 2023
 

X2.0 je pospeševalni program za vrhunska evropska tehnološka startup podjetja. Financira ga program Evropske komisije Horizon Europe, njegov cilj pa je spodbuditi razvoj kar 50 tehnoloških startupov s prilagojenimi 5-mesečnimi programi.

 

Za kaj gre?

X2.0 objavlja tretji javni razpis za startupe s področja HealthTech in BioTech, na katerem lahko zainteresirani kandidati od 4. julija do 5. septembra ( do 17:00 po srednjeevropskem času) oddajo svoje prijave.  X2.0 s skupnimi sredstvi v višini 1,5 milijona EUR išče deset edinstvenih startupov, ki se bodo pridružili petmesečnemu programu za spodbujanje rasti. Ta priložnost izbranim startupom ponuja dostop do inovacijskih vavčerjev v vrednosti 30 000 EUR ter možnost mentorstva in storitev za širitev.

 

 

Javni razpis je namenjen zagonskim podjetjem in podjetjem s pionirskimi rešitvami na področju telesnega in duševnega zdravja, vključno z napredkom v zdravstvenih strukturah za ljudi in živali. Še posebej spodbujajo biotehnologije, ki neposredno prispevajo k izboljšanju storitev in nadzoru bolezni. K prijavi so vabljena startupi, ki ponujajo inovativno diagnostiko, naprave, terapevtske storitve ali rešitve za organizacijo za oskrbo.

 

Več informacij

 

Kako se prijaviš?

Startupi ter mala in srednje velika podjetja (MSP), ki se želijo pridružiti, morajo svoje prijave oddati prek platforme F6S.

 

Si pripravljen na naslednji korak?

 

 Prijavi se tukaj

Značke
Deep tech
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.