Vas zanima kako pripraviti uspešen projektni predlog, ki vam bo prinesel nepovratna sredstva?

Dne 9. november 2018 objavil Mitja Sagaj
 

Vas zanima kako pripraviti uspešen projektni predlog, ki vam bo prinesel nepovratna sredstva? Potem imate še do četrtka, 15. novembra, čas, da se prijavite na EUrelator - pospeševalniški program za pridobivanje EU sredstev. Ne prodajamo vam univerzalnega recepta, saj so za uspešno prijavo potrebni predvsem čas, trud, znanje, inovativna ideja ter odlična ekipa. Ponujamo pa vam, da po korakih, s pomočjo odličnih strokovnjakov osvojite znanja potrebna za pripravo zmagovalnega projektnega predloga.


Program EUrelator je namenjen inovativnim podjetjem, ki želijo pridobiti finančna sredstva na aktualnih EU razpisih in omogoča:
- intenziven program v formatu 4 poglobljenih delavnic, na katerih boste s pomočjo mentorjev zasnovali prijavo in poglobljeno delali na oceni ideje, opredelitvi inovacije, zasnovi uvoda, ki prepriča ocenjevalca,
- mentorski program v obsegu 8 ur in
- izmenjavo izkušenj z izkušenimi mentorji, ki so sodelovali pri prijavi številnih uspešnih in pozitivno ocenjenih projektnih prijavah, tudi med mreženjem na zaključni delavnici.

Nosilec programa je Tehnološki park Ljubljana d.o.o. skupaj s partnerjem IRP (Tovarna podjemov) in priznanimi eksperti. Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Accelerator programa Interreg Danube. Vse delavnice, predavanja in drugi dogodki se bodo odvijali v Tehnološkem parku Ljubljana Brdo, zaključni dogodek pa bo predvidoma v Mariboru.

Več o programu, časovnici in pogojih sodelovanja lahko preberete TUKAJ, strokovnjake in goste na delavnicah pa vam razkrijemo kmalu.

Prijava je obvezna, v program bomo izbrali zgolj 12 ekip.

Značke
EUrelator Nepovratna sredstva EU sredstva Razpisi
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.