Vabljeni na start:Cloud ++ showcase ”pitchanje” in srečanje z investitorjem - Vojo Lalićem iz StartLabs

Dne 15. junij 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

V petek, 19. junija, s pričetkom ob 17h uri, vas ekipa Hekovnika, COINVEST-a, InternetWeek-a in Si.mobil-a vabi na srečanje z investitorjem - Vojo Lalićem iz StartLabs, ki ima pod pasom že 7 podjetij v ZDA in 15 investicij. Voja je ustanovitelj StartLabs pospeševalnika, ki deluje v San Franciscu in Beogradu, trenutno pa je tudi CEO startupa Vicert. Vabljeni torej v Hekovnik, na Tobačno 5, v Ljubljani, kjer bo po pogovoru z Vojo na sporedu še start:Cloud ++ COINVEST showcase s ”pitchi” startupov, ki se bodo potegovali za podporo investitorjev in partnerjev, nekateri pa bodo tako lahko pridobili vstopnice v program start:Cloud ++ COINVEST. Dogodek se bo zaključil z mreženjem in vselitvenim žurom v čisto nove prostore Hekovnika.


Skok v neznano ali ”Leap of Faith” z Vojo Lalićem

Dogodek ”start:Cloud ++ COINVEST showcase & Meet the investors: StartLabs” se bo pričel z ekskluzivnim gostom - Vojo Lalićem iz pospeševalnika StartLabs, podjetnikom in investitorjem, s katerim bodo organizatorji odprli temo investitorskega skoka v neznano ali t.i. "Leap of Faith".

Ob 18h bodo sledili ”pitchi” start-upov, ki se bodo potegovali za podporo investitorjev in partnerjev. Nekateri bodo tako lahko pridobili vstopnice v program start:Cloud ++ COINVEST, nekateri pa bodo mogoče na dogodku spoznali potencialnega investitorja. Dogodek se bo zaključil z mreženjem in vselitvenim žurom v čisto nove prostore Hekovnika.
 

Program dogodka

17:00 "Fireside chat" z gostom iz StartLabs - Voja Lalić

18:00 ”Pitchi” izbranih podjetij

19:45 Mreženje, ki se nadaljuje z vselitvenim žurom podjetij skupnosti T5 (Tobačna 5, Ljubljana)
 

”Pitching” na start:Cloud showcase dogodku

Če imate tudi sami zanimivo idejo ali projekt s področja mobile, web, cloud, IoT, life science ..., ki bi utegnil navdušiti investitorje in podpornike, vabljeni na že drugi start:Cloud showcase. Dogodek, ki poteka pod okriljem start:Cloud ++ COINVEST programa, je namenjen dvema ciljnima skupinama:

  • študentom, posameznikom, ekipam in podjetjem, ki delujejo oz. imajo idejo s področja Internet of Things, clouda, mobilnih, spletnih aplikacij ali life science;
  • investitorjem, mecenom in podpornikom ekip, ki jih to področje zanima in bi mogoče podprli kakšno ekipo iz zgoraj omenjenega področja.

Ekipe bodo imele možnost predstaviti svoje ideje in projekte pred investitorji in meceni. Predstavitve bodo potekale v obliki 3 minutnih "pitchev", kjer boste lahko poizkusili vzbuditi zanimanje za njihovo podporo, sodelovanje pri nadaljnem razvoju projekta ali pa si poleg tega prislužili še sponzorirano šolnino za Hekovnikov najpopolnejši startup pospeševalniški program do danes: start:Cloud ++ COINVEST v vrednosti do 1.450 EUR.
 

”Pitch” treningi in mnogim je že uspelo

Število podarjenih šolnin ne bo omejeno, saj so investitorji pripravljeni podpreti več ekip, v kolikor jih boste s ”pitchem” seveda navdušili.
V kolikor se še ne čutite pripravljene za nastop pred investitorji, brez skrbi! V sredo, 17.6.2015 med 17-20h, in v četrtek, 18.6.2015 med 15-17h, so v Hekovniku za vas pripravili t.i. "pitch” treninge, kjer boste lahko naredili vajo in prejeli nekaj napotkov pred samim dogodkom. Na področju, ki ga iščejo, je že uspelo podjetjem, kot so Enolyse, Chipolo, Cubesensors, FlyKly

Glede na število prijavljenih ekip, bo določeno, ali bodo gledalci lahko prisostvovali, ali pa si bodo dogodek ogledali v bližnjem prostoru v neposrednem video prenosu. Ekipe se s prijavo na dogodek ne zavezujejo k prijavi na program start:Cloud ++ COINVEST. Število mest je omejeno, zato si organizatorji pridružujejo pravico zavrniti prijavljen projekt. Investitorje, mecene, novinarje in alumni člane po koncu dogodka čaka manjše presenečenje.

Za več informacij o dogodku se obrnite na Tomaža Freliha: tf@hekovnik.si, 041 444 845

 

 

Značke
Start:Cloud ++ COINVEST Meet the investor StartLabs
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.