Uspešno zaključen Master of Start:ups

Dne 16. december 2013 objavil Stanislava Vabšek
 

Program Master of Start:ups, ki se izvaja v okviru Iniciative Start:up Slovenija in širi podjetniško znanje najboljših svetovnih podjetniških šol, je potekal od 13. novembra do 11. decembra 2013. Uspešno ga je zaključilo 19 podjetniških skupin, ponovna izvedba bo februarja 2014. 

Program Master of Start:ups zajema celoten spekter najsodobnejših znanj s področja gradnje start-up podjetij po tako imenovanih The Lean Start-up in Business Model Generation metodologijah. Modularno zasnovan program je poleg jasne predstavitve teoretičnih okvirov udeležencem ponudil predvsem praktično delo na razvoju njihove poslovne ideje.
 

 
Prijave za Master of Start:ups, ki se prične februarja 2014, so že odprte.
 
Vsako sredo, pet tednov zapored, je potekala večurna intenzivna delavnica, ki je vključevala teoretični okvir, praktične primere in nato konkretno delo na razvoju poslovne ideje. Ob zaključku vsake delavnice so udeleženci dobili domače zadolžitve, rezultate pa predstavili na naslednji delavnici ter dobili ustrezne povratne informacije, kako nadalje razvijati svojo idejo.

Program so izvedli podjetniški svetovalci in strokovnjaki, ki imajo večletne izkušnje s svetovanjem pri razvoju start-up podjetij. Z udeleženci so aktivno razvijali podjetniške ideje Blaž Kos, Urban Lapajne ter gostje, uspešni podjetniki ali strokovnjaki, ki imajo poglobljeno znanje iz vsebine posameznega modula. 

Program Master of Start:ups je namenjen vsem inovativnim podjetjem, ki imajo globalne ambicije in želijo graditi svoja start-up podjetja po najnovejših metodologijah. Priložnost za udeležbo bo ponovno februarju 2014. Postanite del Master of Startu:ups Generacije 2014!
 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.