Tomaž Dimnik razvija TripAdvisor za storitve, ki nagovarja tudi storitvene start-upe!

Dne 23. junij 2016 objavil Stanislava Vabšek
 



Tomaž Dimnik, podjetnik, investitor in član ocenjevalnih komisij programov Iniciative Start:up Slovenija, se je z bivšo ekipo, ki je postavila portal mojedelo.com, lotil novega izziva! Trg storitev želijo narediti bolj transparenten, zato so zagnali nov portal VseStoritve.com, ki je lahko pomembna referenca in odskočna deska tudi za storitvene start-upe, ki svojo pot začenjajo na domačem trgu.
 
Pred kratkim je zaživel nov portal VseStoritve.com, ki na enem mestu ponuja kakovostne izvajalce storitev. Slednji so na portalu navedeni s svojo predstavitvijo in mnenji ter ocenami strank. Zaradi slabih izkušenj z izvajalci storitev iz različnih področji so ustvarjalci pripravili pregleden portal, ki združuje izvajalce storitev na eni strani ter mnenja njihovih strank na drugi. Tako lahko vsak, ki išče izvajalca določene storitve, vse od keramičarja, frizerja, računovodje, do maserja ali veterinarja, tega najde na portalu VseStoritve.com. 
 

Že potrjena odlična praksa v turizmu

Portali, kot so Booking.com, TripAdvisor, AirBnB ipd. bazirajo na dobrih predstavitvah, ocenah in mnenjih preteklih strank. Hotel, stanovanje, restavracijo, zanimivost lahko najdemo s pomočjo več ključnih besed in kriterijev, izberemo pa jih predvsem glede na mnenje in ocene preteklih strank. Tako bomo lahko odslej tudi v Sloveniji izbrali izvajalce storitev glede na mnenja in ocene preteklih strank!
 

TripAdvisor za storitve

Tomaž Dimnik, partner portala VseStoritve.com pojasnjuje: »Naša vzija je, da portal postane neke vrste TripAdvisor za storitve. Namenjen je ocenjevanju in pregledni izbiri dobrih izvajalcev storitev. Kupci lahko na portalu ocenijo opravljeno storitev in tako dobre izvajalce nagradijo s pozitivno oceno, slabim pa napišejo negativno mnenje in s tem opozorijo njihove potencialne stranke. Vsaka ocena pripomore k večji transparentnosti izvajalcev storitev na trgu.«
 

Zakaj je portal koristen tudi za start-upe!

Dimnik dodaja: »Dobra mnenja strank so pomembna tudi za start-upe, saj si tako lahko pridobijo zaupanje novih kupcev in dobijo realen odziv strank o njihovi storitvi. Pozitivna mnenja kupcev pa navsezadnje pripomorejo tudi pri iskanju dodatnega kapitala.«
 

Skupnost, namenjena kupcem

VseStoritve.com je skupnost, namenjena kupcem storitev. S tem je kupcem omogočeno, da lažje in z manj tveganja izbirajo izvajalce, ki kakovostno opravljajo svoje delo. Izvajalci pa se tako zavedajo, da bo njihovo površinsko delo kaznovano z negativno oceno, dobro pa nagrajeno s pozitivnimi ocenami in posledično več novimi strankami.
 

Ekipa, ki je postavila mojedelo.com

Za portalom VseStoritve.com stoji ekipa, ki je postavila največji zaposlitveni portal mojedelo.com in se je po prevzemu portala s strani Styrie lotila novega izziva. Na VseStoritve.com so zbrana vsa podjetja iz Slovenije, ki jih lahko stranke ocenijo. Osnovna predstavitev na portalu je za izvajalce brezplačna. S tem omogočajo vsem, da izkoristijo to možnost, in si s tem zagotovijo možnost pridobivanja novih strank. 


 

Značke
VseStoritve.com Tomaž Dimnik
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.