Teniška zvezdnica Ana Ivanović je postala solastnica slovenskega start-upa Trainers4me.com

Dne 23. junij 2015 objavil Stanislava Vabšek
 
Teniška zvezdnica Ana Ivanović je postala solastnica inovativnega slovenskega start-upa Trainers4me.com, ki se poteguje tudi za investicijo SK75 (75.000 € konvertibilnega posojila) Slovenskega podjetniškega sklada. Trainers4me.com ljubiteljem športa ponuja takojšen dostop do tisoče športnih trenerjev po vsem svetu. Idejni pobudnik in ustanovitelj podjetja je Marko Filej, ki se je pred vstopom v svet start-up podjetništva kalil v medijskih, oglaševalskih in prodajnih vodah.
 
Ana Ivanović
 
Ivanovićeva je pojasnila: »Navdušena sem, da sem lahko del izjemnega projekta Trainers4me.com. Trainers4me.com razvija globalno športno skupnost – ponuja preprost in sodoben način iskanja ter rezervacije kvalificiranih športnih trenerjev kjerkoli na svetu. Naša platforma ponuja športne trenerje v najrazličnejših športih, od golfa do deskanja na vodi.«
 

Revolucija v potrošniški izkušnji na področju športa

Marko Filej, direktor in idejni pobudnik projekta Trainers4me.com načrtuje, da bo platforma prinesla revolucijo v potrošniški izkušnji na področju športa, tako kot so nekatere druge tehnološke platforme spremenile druge panoge (npr. airbnb.com področje turizma).

Marko Filej (na fotografiji z ameriško teniško zvezdnico Sereno Williams)
 

Zvezdniška solastnica je pomemben korak pri razvoju

Zvezdniško solastnico vidi kot pomemben korak pri razvoju podjetja in projekta: »Navdušeni smo, da je Ana Ivanović prepoznala potencial našega podjetja. To je dokaz, da tudi slovenska podjetja s pravo idejo lahko prodrejo na svetovni trg. Naša spletna platforma ponuja rešitev za športne navdušence, da dobijo kvalificiranega trenerja kjerkoli na svetu, trenerjem pa zagotavljamo globalni trg. Cilj Trainers4Me.com je postati Airbnb v športu.«
 

Kvalificirani športni trenerji kadarkoli in kjerkoli

Prilagajamo se hitremu življenjskemu ritmu naših strank, saj na platformi ljubiteljem športa ponujamo dostop do kvalificiranih športnih trenerjev kadarkoli in kjerkoli. Naši trenerji zagotavljajo vse ravni vadbe, od začetniške do profesionalne, tudi za stranke s posebnimi potrebami.
Trainers4Me.com uporabnikom med drugim omogoča lokacijsko fleksibilnost. Svoj najljubši šport lahko s trenerjem vadijo ne le doma, temveč tudi na dopustu ali poslovni poti, kjerkoli po svetu.
 

Dodatne informacije

e-mail: press@Trainers4me.com
telefon: 00386 41 844 444
spletna stran: http://www.trainers4me.com

 
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.