Startupi, vabljeni na konferenco o znamčenju v pohištveni industriji

Dne 15. maj 2015 objavil Stanislava Vabšek
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter v sodelovanju z ostalimi partnerji organizira mednarodno konferenco ”Znamčenje v pohištveni industriji”. Na brezplačen dogodek, ki bo v četrtek, 21. maja 2015, od 10h do 16h, potekal v Mestu oblikovanja oz. nekdanji tiskarni Mladinske knjige na Dunajski cesti 123 v Ljubljani, vabljeni tudi start-upi, saj je tematika aktualna in zanimiva za vsa podjetja na začetku svoje poti, tudi za tista, ki ne delujejo v lesarski oz. pohištveni industriji.


Pomen blagovnih znamk v pohištveni industriji je danes zaradi zasičenosti trgov vse večji. Znamke ustvarjajo diferenciacijo, višajo dodano vrednost, večajo prepoznavnost in gradijo zaupanje kupcev.

Namen konference je seznaniti udeležence  o pomenu razvoja identitete blagovne znamke in vključevanjem oblikovanja inovacij v procese podjetja. Cilj je, da udeležencem konference zagotovimo razumevanje konkurenčnih prednosti, ki jih lahko dosežejo skozi inovativne procese znamčenja in promocijo rabe lesa.

V okviru konference bodo priznani ”branding” strokovnjaki iz Slovenije in tujine spregovorili o inovativnih pristopih pri znamčenju na področju pohištvene industrije, različnih strategijah pozicioniranja na trgu, ter skozi različne primere dobrih praks predstavili, kako z učinkovitim upravljanjem blagovnih znamk uspešno nastopiti na trgu. 

Konferenca bo namenjena podjetjem v vseh fazah razvoja (lesnim in drugim zainteresiranim podjetjem, mizarjem), nastajajočim podjetjem, lesarjem, inženirjem, strokovnjakom za znamčenje in marketing, oblikovalcem, arhitektom, mladim/študentom, strokovni in drugi zainteresirani javnosti ter medijem.

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna na e-naslov petra.drobne@spiritslovenia.si ali po telefonu številka 01 589 1 896.


 
Značke
SPIRIT Znamčenje
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.