Startupi in korporacije, v Izraelu vas čakajo priložnosti

Dne 9. marec 2021
 

Želite postaviti svoj startup na svetovni zemljevid in pokazati svojo idejo svetu? Ali pa želite kot korporacija sodelovati v programu odprtega inoviranja, ki vam lahko pomaga do novih tehnoloških rešitev in inovacij? Urad Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo v Izraelu (EIT Hub Israel) ima 2 zanimiva programa: pospeševalniški program za vstop na tuje trge in program iskanja tehnoloških rešitev in inovacij.
 

Pospeševalniški program »Calling2Scale«

Imaš startup, ki deluje na področju zdravja, upravljanja z odpadki, recikliranja ali obnovljive energije? Razmišljaš o vstopu na tuje trge, pridi po znanje, izkušnje in povezave v pospeševalniški program za podporo startupom pri internacionalizaciji poslovanja "Calling2Scale". Vstop na tuje trge zahteva specifična znanja.

 

Pospeševalniški program ti ponuja podporo pri vstopu na tuje trge, praktična orodja in mednarodno mrežo. S pomočjo programa, mednarodnih strokovnjakov in mreže partnerjev, se boš lahko pripravil za uspešen vstop na nove trge.

 

Program bo potekal od 21. 4. do 9. 6. 2021 in je brezplačen za izbrane startupe.

 

Rok za prijavo je 26. 3. 2021.

 

Več informacij najdeš tukaj

 

Program iskanja tehnoloških rešitev in inovacij »Disrupt Me 2021«

Evropske korporacije, vabljene k sodelovanju v programu "Disrupt Me 2021" odprtega inoviranja, s pomočjo katerega boste lahko prišli do novih tehnoloških rešitev in inovacij za vaše podjetje. Program bo potekal od aprila do decembra 2021. Število mest je omejeno.

 

Več informacij najdete tukaj.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.