Startup OptiSpace razvil rešitev Culturate za povečanje zavzetosti in povezanosti remote ter hibridnih timov, preizkusi jo tudi ti!

Dne 14. december 2021 objavil Anemari Pediček
 

V startup podjetju OptiSpace so razvili inovativno rešitev Culturate, ki je integirana s Slackom in rešuje izzive kot so grajenje kulture, povečanje zavzetosti ter povezanosti med remote in hibridnimi timi. OptiSpace je tudi prejemnik konvertibilnega posojila SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. Več o tem prebereš tukaj. 

 

Culturate nastal na podlagi več kot 50 intervjujev

V podjetju se zavedajo, da imajo praktično vsa večja podjetja, ki so prešla na hibriden ali “remote” način dela številne izzive kot so, kako povezovati ljudi, zagotavljati zavzetost zaposlenih, graditi kulturo, doseči “in-office experience” virtualno v največji možni meri. Ti izzivi postanejo še toliko večji, ko ima podjetje vsaj 40 ali več zaposlenih. 

 

V startupu OptiSpace so izvedli več kot 50 intervjujev s hitro rastočimi tehnološkimi podjetji in kot odgovor na izzive razvili rešitev Culturate, ki je integrirana s Slackom. 

 

Kaj je Culturate?

Je platforma, ki omogoča, da ekipa podjetja dela skupaj, tudi če je razpršena po vsem svetu. Spodbuja uspešnost in doseganje ciljev podjetja s krepitvijo ekipnega duha in nagrajevanjem sodelovanja.

 

Zasnovana je za inovativne kadrovske oddelke, vodje in vodstvene ekipe, ki so osredotočeni na zaposlene ter si prizadevajo spodbujati živahno in prijazno delovno okolje - ne glede na to, kje so.

 

Culturate povečuje in izboljšuje: 

  • Zavzetost
  • Virtualno kulturo
  • Komunikacijo

 

Preizkusi Culturate tudi ti

Ste v podjetju, kjer je 20 ali več zaposlenih? V podjetju OptiSpace jih zanima tudi tvoje mnenje o rešitvi in zato te vabijo, da jo brezplačno preizkusiš. 

 

Prijave na e-mail: veronika@opti-space.com ali na linku tukaj.

 

Značke
Startup OptiSpace Culturate
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.