Startup Money Bootcamp že OKTOBRA

Dne 11. september 2023
 

V ABC Acceleratorju je letos marca potekal prav poseben bootcamp dogodek. Na 5-dnevnem izobraževanju v kombinaciji s praktičnim delom so ustanovitelji startup podjetij in serijski podjetniki pridobivali praktična znanja s področja pridobivanja VC investicije tveganega kapitala, pa tudi podjetniška znanja, ki jim bodo v pomoč pri doseganju eksponentne krivulje rasti prodaje.
 

Delitev izkušenj iz prve roke

Znanje, ki ga prejmejo startupi na Startup Money Bootcampu, je še posebej dragoceno, saj prihaja iz prakse in iz izkušenj. Na prihajajočem Bootcampu boste deležni bogatih izkušenj mentorjev, med katerimi so Darko Butina, Marko Hozjan, Marin Vladović, Borut Markelj, Luka Pregelj, Dino Zupančič, Mark Kalin in Jure Mikuž.

 

Del bootcampa je tudi 1na1 individualno in personalizirano delo, ki ga bodo mentorji, eksperti in VC investitorji namenili udeležencem. Posvetili se bodo predstavitvam (pitch deck) za investitorje ter preverjanju poslovnega modela, ki mora kazati stabilno, a tudi eksponentno rast ter realen in dosegljiv plan.

 

Ena na ena pogovori z investitorjem

Del bootcampa pa je tudi individualni pogovor z upravljalcem sklada South Central Ventures – SCV, ki bo v obliki investicij med 300 tisoč € in 5M € vlagal v startupe iz regije Balkana in Slovenije. Seveda pod pogojem, da tekom bootcampa ali po njem pokažajo, da so iz pravega testa in da imajo potencial za uspeh na globalnem trgu.

 

Prijave za jesenski bootcamp so odprte

Naslednji Startup Money Bootcamp je na sporedu od 2. – 6. oktobra 2023, pri čemer je število mest omejeno na 15 startupov. Namenjen je vsem zrelim podjetnikom, ki se podajajo v svet pridobivanja tveganega VC kapitala ter se pripravljajo na pogovor z investitorji. Vabljene pa so tudi mlade, visoko ambiciozne podjetniške ekipe, ki so že dokazale svojo sposobnost ponavljajočega se poslovanja na trgu.

 

PRIJAVA

 

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU IN PREDAVATELJIH

Značke
ABCAcelerattor Startupmoneybootcamp
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.