Startup Maestro Amadeus išče okrepitve

Dne 25. oktober 2021
 

Letošnji finalist nagrade Slovenski start:up leta, Maestro Amadeus, ki z inovativno platformo prodira na globalni trg, išče okrepitev ekipe.

 

Kreativna, mlada ekipa Maestra Amadeus je razvila inovativno rešitev, ki glasbenikom z uporabo naprednih programskih algoritmov omogoča enostavno digitalizacijo, organizacijo in upravljanje z gradivi bodisi na vajah ali nastopih.

Da bi ta inovativna rešitev lahko pomagala čim več profesionalnim in amaterskim glasbenikom, glasbenim šolam, orkestrom in vsem, ki so doslej bili navajeni uporabe notnih zapisov v papirnati obliki, podjetje potrebuje kreativnega strokovnjaka za digitalni marketing in analitiko, ki bo pomagal izvajati učinkovite oglaševalske kampanje in voditi spletno analitiko.

 

Si si s spletno analitiko na »ti« in znaš na podlagi njenih podatkov zasnovati najbolj optimalen pristop k oglaševanju? Bi lahko s svojo kreativnostjo, doslednostjo, in natančnostjo pomagal podjetju pri prodoru na globalni trg? Si morda prav ti prava izbira za podjetje?

 

Ponujajo delo v pozitivnem in kreativnem startup okolju s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo učenja, sodelovanja z mentorji in pridobivanja novih znanj ter kompetenc. 

 

Več o samem delovnem mestu in pogojih ter zahtevaš najdeš tukaj

Če pa se sam ne najdeš v tem delovnem mestu, prosimo, deli informacijo dalje.

Značke
Maestro Amadeus
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.