Startup Live Trieste: v 54 urah od ideje do pitcha!

Dne 5. maj 2017 objavil Stanislava Vabšek
 
Startup Live Trieste vse podjetnike, startupovce in navdušence nad inoviranjem vabi, da se jim od 26. do 28. maja 2017 pridružijo na tridnevnem ustvarjalnem piljenju idej, ki ga bodo zadnji dan kronali s predstavitvijo podjetniške ideje. Startup Live Trieste je tekmovanje, pri katerem v petek začneš z idejo, ki jo v nedeljo popoldne predstaviš žiriji in jih morda prepričaš, da imaš v rokah samoroga. 

Ustvarjalci boste spoznali in sodelovali z mentorji, investitorji, kreativnimi somišljeniki in koristili znanje strokovnjakov za optimalen razvoj svoje ideje. Dogodek spada med največje nize prireditvenih dogodkov na svetu in je pomemben impulz za tržaško Startup sceno in skupno  regijo Alpe Adria. Tridnevna mednarodna startup prireditev združuje inovativne glave z investitorji, uveljavljenimi podjetniki, kreativnimi ustvarjalci in predstavniki medijev. Tako se lahko v samo enem vikendu razvijejo konkretne poslovne ideje, ki motivirajo k poti do uspeha.

Vsi tisti, ki imate ideje in bi radi soustvarjali, lahko v tem vikendu s skupnimi močmi razvijate in konkretizirate idejo. Navežite čezmejne stike in v okviru soustvarjanja spoznavajte pot podjetništva. V petek se bodo predstavile ideje in formirale skupine, nato pa bo čas za konstruktivno delo s podporo strokovnjakov z različnih področij.

Namen Startup Live Trieste dogodka je, da se v 54-ih urah ideja razvije do konkretnega poslovnega načrta z možnostjo takojšnjega zagona. V nedeljo zvečer, ko bodo potekale končne prezentacije, bo ugledna žirija ocenila najboljše skupine.

Informacije o vstopnicah in dogodku Startup Live Trieste najdete tukaj


 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.