Startup Bone Drums navdušil na dogodku BONE Drums Day na Dunaju

Dne 19. oktober 2023
 

V soboto, 14. oktobra, je priznan slovenski proizvajalec bobnov, Bone Drums, v sodelovanju z največjo trgovino z glasbili na Dunaju – Klangfarbe, uspešno izvedel poslovno-glasbeni dogodek BONE Drums Day. Namen dogodka je bil na čim bolj pristen, zanimiv ter glasbenikom prijazen način, predstaviti znamko in bobne BONE večjemu številu glasbenikov na avstrijskem trgu. 

 

Ob nasvetih ekipe BONE, ki je bila ves čas na voljo, so omogočili testiranje velikega izbora bobnov, ki jih proizvajajo pod znamko BONE, poleg tega so dogodek izkoristili tudi za svetovno premiero in lansiranje novega bobnarskega seta 'The Gentleman', narejenega iz kombinacije posebej izbranega orehovega in javorjevega lesa. 

 

 

Na kratko ga je predstavil ustanovitelj podjetja Nejc Boškovič, nato je dogodek z več kot polurnim bobnarskim koncertom na novih bobnih, popestril znani avstrijski studijski bobnar Maximilian Sperl - 'DrumMax'.

 

Dogodek se je odvijal  v znanem dunajskem koncertnem centru Gasometer in bil dobro obiskan. Ves čas je bilo živahno in bučno, saj drugače pač enostavno ne gre pri predstavitvi bobnov. Druženje je potekalo v sproščenem vzdušju, preizkušanju in igranju na bobne ter pogovorih z glasbeniki različnih žanrov, a z isto željo - iskanju najboljšega zvoka.

 

 

Sodelovanje s partnerji trgovine Klangfarbe je na izredno visoki ravni. V vsakem trenutku so skrbeli, da se dogodek in sodelovanje obeh partnerjev oglašuje na veliko in je tudi zelo prepoznavno na socialnih omrežjih. Za kar so jim v Bone Drums še posebej hvaležni.

 

 

Tako Bone Drums kot Klangfarbe sta z dogodkom zadovoljna in verjameta, da je dosegel zadani cilj, uspel in zreta v nadaljnje uspešno sodelovanje!

 

Te zanima več o podjetju BONE drums? 

BONE drums je podjetje, ki združuje posameznike z ljubeznijo do glasbe in s strastjo do bobnov ter iskanju inovativnih rešitev pri njihovi izdelavi že od leta 2005. Njihovi bobni so znani po tem, da zagotavljajo edinstven zvok, prilagojen najzahtevnejšim glasbenikom, in izstopanju po estetski privlačnosti. Zato se s ponosom imenujejo izdelovalci »Serious Drums for Serious Drummers« (resnih bobnov za resne bobnarje).

 

Znamka BONE ponuja paleto kompozitnih in hibridnih bobnov, ki so neverjetno lahki, hkrati pa ohranjajo visoko kakovost zvoka. Pri izdelavi uporabljajo izključno vrhunske materiale, se držijo visokih kakovostnih standardov, ki so jih postavili zase in izdelke predstavijo trgu šele, ko izpolnijo te zahteve. Njihova glavna prisotnost je predvsem na trgih Severne Amerike in Evrope.

 

Podjetje BONE drums pa je za svoj produkt Bone Custom Drums leta 2019 prejelo finančno spodbudo P2, Slovenskega podjetniškega sklada in leta 2021 finančno spodbudo SK75, ki jo omogoča Slovenski podjetniški sklad. 

 

VEČ O BONE CUSTOM DRUMS 

Značke
Bonedrum Startup P2 Sk75 Startupplus
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.