Start-upi, objavite svojo ponudbo na novi B2B platformi pospeševalnika LAUNCHub!

Dne 27. januar 2016 objavil Stanislava Vabšek
 

Start-it.info je nova spletna platforma, na kateri visokotehnološki start-upi in podjetniki iz SEE regije objavljajo svoje ponudbe oz. ponujajo svoje produkte ter storitve, ki olajšajo zagon ali pomagajo pri rasti poslovanja, hkrati pa gradijo digitalno regijsko start-up skupnost.
 


Projekt bolgarskega LAUNCHub-a

Start-it.info je spletna platforma, ki jo je pred kratkim lansiral bolgarski pospeševalnik in sklad tveganega kapitala LAUNCHub, v sodelovanju z United Partners in koporacijo IBM. Svojo ponudbo lahko start-upi oddajo na spletnem naslovu http://start-it.info/share-an-offer.
 
Namen tega projekta je ustvarjanje močne spletne skupnosti start-upov iz Jugovzhodne Evrope oz. SEE regije, ki si medsebojno pomagajo tako, da drug drugemu ponujajo svoje storitve in produkte, lahko tudi pod posebnimi, ekskluzivnimi pogoji, namenjenimi le članom te skupnosti.
 
Platforma pa želi k sodelovanju pritegniti tudi vsa ostala viskotehnološka podjetja, strokovnjake in druge digitalne entuziaste, ki so na kakršenkoli način povezani s start-up podjetništvom, hkrati pa spodbujati sodelovanje in razvoj regijskega start-up ekosistema.
  
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.