Start:up Slovenia 360

Dne 7. februar 2024
 

Zakaj startup ekosistem?

Sodelovanje v startup ekosistemu dodaja vrednost in odpira vrata novim poslovnim priložnostim. Po podatkih KPMG kar 89 % tehnoloških podjetij, ki sodeluje s startupi, pospeši svojo digitalno transformacijo, pri čemer jih kar 75 % izboljša tudi dobičkonosnost.

 

Vas zanima od kod izvira ta silna moč? Oglejmo si 5 argumentov iz slovenskega startup ekosistema.

 

RAZIŠČI MOŽNOSTI

 

REZERVIRAJ KLIC

 

Partner za krepitev vključenosti v startup ekosistem

Start:up Slovenija je neodvisna, odprta platforma slovenskega startup ekosistema, ki že od leta 2004 podpira inovativno podjetništvo v Sloveniji. Smo povezovalec, koordinator in promotor mreže deležnikov slovenskega startup ekosistema v Sloveniji in tujini. Strastni, predani in osredotočeni informiramo, promoviramo, navdihujemo, povezujemo, sodelujemo in spreminjamo, ter tako utiramo podjetništvu pot v tkivo slovenske družbe.

 

 

Motor platforme Start:up Slovenija je Tovarna podjemov, organizacija, ki od leta 2001 deluje kot razvijalec inovativnih podjemov in startup ekosistemov. Sodelovanje je že od začetka vgrajeno v naš DNK, kar se odraža v močnih partnerskih povezavah, ki stojijo za platformo in našimi drugimi programi.

 

 

Vašim potrebam ukrojene storitve

Trdno verjamemo v sodelovanje, zato smo oblikovali pakete, ki omogočajo vašim potrebam ukrojeno vključevanje v startup ekosistem, iskanje sinergij novih poslovnih priložnosti. Naše storitve temeljijo na 360-stopinjskem vpogledu v startup ekosistem, več kot dveh desetletjih izkušenj, široki mreži povezav v domačem in mednarodnem ekosistemu ter aktivni vključenosti v evropska startup združenja in mreže. S sodelovanjem postanete del uveljavljene platforme Start:up Slovenija, ki v skupnosti predstavlja sinonim za odprtost, sodelovanje in dovršenost.

 

 

Naši paketi so zasnovani kot mesečna naročnina za podporo vašega aktivnega vključevanja v startup ekosistem. Med seboj se dopolnjujejo in nadgrajujejo, kar vam zagotavlja fleksibilnost glede na vaše potrebe.

 

Komu so storitve namenjene?

Naše storitve so namenjene podjetjem in organizacijam, ki si želijo aktivnejšega vključevanja ter pozicioniranja v slovenskem startup ekosistemu.

 

 

V dveh desetletjih delovanja smo postali prepoznavna in uveljavljena platforma z dobrim ugledom in visoko stopnjo zaupanja najboljših zasebnih in javnih deležnikov domačega in tujega startup ekosistema.

 

 

 

Kontaktirajte nas

 

RAZIŠČI MOŽNOSTI

 

REZERVIRAJ KLIC

 

mail: 360@startup.si

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.