Start Cup tekmovanje v Furlaniji Julijski krajini vabi k sodelovanju!

Dne 22. maj 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Do petka, 29. maja, se lahko prijavite na tekmovanje inovativnih poslovnih idej in start-up podjetij Start Cup FVG z nagradnim skladom v vrednosti 120.000 EUR. Namenjen je študentom, podjetnikom in drugim fizičnim ter pravnim osebam, ki želijo svoje poslovanje razširiti v sosednjo Italijo, saj je pogoj za sodelovanje do 31. marca 2016 odprto podjetje ali vzpostavljena pisarna v Furlaniji Julijski krajini.
 

O tekmovanju

Start Cup FVG je tekmovanje za spodbujanje inovativnih idej, podjetništva in gospodarskega razvoja v regiji Furlanija Julijska krajina (Friuli Venezia Giulia - FVG).
 
Natečaj je odprt za vsakogar – študente, diplomante, podjetnike in druge fizične ali pravne osebe. Udeleženci morajo predstaviti inovativno poslovno idejo oziroma poslovni načrt na področju visokih tehnologij, pa tudi ne-tehnoloških področjih, povezanih z humanistiko, družboslovjem ali biomedicino. Sodelujejo lahko posamezniki ali ekipe.
 

Nagrade

Nagradni sklad je vreden 120.000 EUR. Vsak od štirih zmagovalnih projektov v kategoriji idej bo prejel denarno nagrado v višini 5.000 EUR. Vsak od štirih zmagovalnih projektov v kategoriji start-up podjetij bo prav tako prejel nagrado v višini 5.000 EUR, hkrati pa tudi podporne storitve za zagon podjetja v skupnem znesku 20.000 EUR, ki se nanašajo na predinkubacijo ali fizično inkubacijo, mentorstvo, dostop do investitorjev ter svetovanje na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi, industrijske lastnine in prava ter davkov.
 

 

Značke
Start Cup FVG
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.