Spoznaj EPIDEMIC, finalista za SLOVENSKI START:UP LETA 2022

Dne 17. junij 2022 objavil Nina Skok
 

Kako že gre? Se srečata influencer in EPIDEMIC in stopita v orbito kreativnosti … Svet influencerjev je raznolik, barvit in predvsem vpliven! Instagram in TikTok sta njihovi igrišči za širjenje slovesa in kredibilinosti znamk, slovenski startup Epidemic pa poskrbi, da se na pravem mestu ob pravem času poklopijo vsi ključni elementi za uspešno sodelovanje med influencerjem in blagovno znamko.


Epidemic v svoji poslovni ideji stavi na pristnost nano in mikro vplivnežev, ki jih imajo v bazi preko 50 miljonov, s kar 15-tisočimi iz 22 držav pa so že uspešno sodelovali! Njihova desna roka je umetna inteligenca, s pomočjo katere poiščejo najprimernejše "ljudi s sosednje ulice", ki se ujamejo z vizijo blagovne znamke.


In kdo vse se je že prepustil spretnim marketinškim prijemom Epidemic-a? Wolt, Samsung, Mali Junaki, Mercator in mnogi drugi. Drži se jih tudi naziv polfinalista največje tehnološke konference Web Summit 2021 in so prejemniki nagrade za rabo umetne inteligence s strani Amazon Web Services.


Do sedaj so sodelovali z 15.000 vplivneži in 400 blagovnimi znamkami, s katerimi je bilo izvedenih več kot 500 kampanj.


Nekaj kratkih, a sladkih z Niko Kristino Butino, soustanoviteljico EPIDEMIC startupa:

 

1. Kaj bi vam pomenil naziv ‘Slovenski startup leta 2022’?
Markacijo na gorski poti - znak, da gremo v pravo smer!
 
2. Kdaj boste postali slovenski unicorn?
Tega pa ne bomo jinxali! 😀
 
3. Kaj si finalist startup leta 2022 nese na plažo?
Eucerin kremo za sonce, Lisca kopalke, Heineken za osvežitev, Domačica piškote, Flaviar Gin collection, Poli brisačo in Samsung telefon, da naročimo Wolt.

 

4. Kak nasvet za vse bodoče podjetnike, ki so lahko v vaših čevljih naslednje leto?
Praznuj male zmage in delček njih prihrani za čase, ko boš spal kot dojenček - se zbujal na vsaki dve uri in jokal :D.


Ali bo prav EPIDEMIC tista ekipa, ki si bo prislužila prestižni naziv Slovenski start:up leta 2022, izvemo že 21. junija. Nagrado, ki jo že petnajsto leto zapored podeljuje Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter aktivnimi deležniki slovenskega ekosistema, bo prejel tisti, ki s svojimi dosežki, dejanji, ugledom in razvojnim potencialom predstavlja novo generacijo slovenskih inovativnih podjetnikov.

 

Kako do najboljših svetovnih influencerjev? Na EPIDEMIC način!

 

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.