Športajte enostavneje z 1Click2sport! Tako kot že 9.000 uporabnikov portala ...

Dne 15. december 2015
 


1click2sport je nov rezervacijski portal, ki povezuje ponudnike športnih storitev s športnimi navdušenci iz cele Slovenije in uporabnikom omogoča preprostejše načrtovanje športnih aktivnosti kar iz domačega naslonjača. Posameznikom s pomanjkanjem časa omogoča preprosto spletno rezervacijo terminov 24/7 za najrazličnejše športe aktivnosti brez članarin, pogodb in dodatnih vezav. Na drugi strani pa ponudnikom športnih storitev prinaša možnost, da dosežejo nove stranke. Vse z namenom, da bi spremenili uporabniško izkušnjo rezervacije športnih aktivnosti in posamezniku prihranili čas pri iskanju prave aktivnosti in prostega termina. Od oktobra, ko je bil portal lansiran, je v bazi že 133 ponudnikov in okrog 9.000 uporabnikov, zabeležil pa je že več kot 355.000 obiskov. Portal razvija podjetje Internacionalni šport, prejemnik investicije SK50 Slovenskega podjetniškega sklada.
 


 

Več kot 9.000 uporabnikov!

Med vsemi obveznostmi je že tako težko najti čas za rekreacijo, poiskati pravo in najti prost termin, ki bi se skladal s posameznikovim urnikom pa se včasih resnično zdi misija nemogoče. Prednost rezervacijskega portala 1click2sport je v tem, da je na enem mestu zbrana raznolika ponudba športnih aktivnosti, ki se dnevno širi. Od kar je portal oktobra zaživel je v bazi že 133 ponudnikov in okrog 9.000 uporabnikov. Zabeležili so že 355. 804 obiskov. Možnost prijave na raznolike vadbe kot so tenis, golf, različni fitnesi centri, velika izbira vodenih vadb, terme, savne itd. V bazi je največ pobudnikov fitnesov in vodenih vadb, za katere se uporabniki tudi največkrat odločijo.
 

Preprosta uporabniška izkušnja

S preprostim postopkom kreiranja osebnega uporabniškega računa lahko posameznik prijave in odjave na rekreacijo in vadbe opravlja 24/7. Da pa se posamezniku ni potrebno vezati na eno aktivnost je poleg nakupa mesečnih kart omogočen tudi zakup enkratnih obiskov, oboje seveda brez skritih stroškov članarin ali različnih pogodb. V svojem uporabniškem računu imajo uporabniki vpogled v podatke o obiskih in statistiko v realnem času.


 

Kmalu tudi preko meja Slovenije

Zaradi dobrega odziva na domačih tleh je njihova vizija na enem mestu ponuditi največji nabor športnih storitev ne le v Sloveniji, ampak v prihodnosti tudi drugje po Evropi. V prihodnje bodo strmeli še k bolj preprostemu pregledu med ponudbo in omogočiti enostavne/hitre prijave in odjave na posamezne termine. Uporabniku tako ostane več časa za rekreacijo, saj ga bo manj porabil za načrtovanje le te.
 
 

 

 

Značke
SK50 1click2sport Internacionalni šport
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.