Sooblikuj startup ekosistem z udeležbo v European Startup Monitor 2019

Dne 20. avgust 2019 objavil Mitja Sagaj
 

Te zanimajo podrobnosti o evropskem startup ekosistemu? S sodelovanjem v European Startup Monitor 2019 lahko prispevaš svoj del v celotnem mozaiku evropskega startup okolja, hkrati pa s svojimi predlogi pomagaš sooblikovati evropsko politiko, da bi ta ustvarila kar najbolj ugodno okolje za startupe. European Startup Network, izvajalec letošnjega Europen Startup Monitorja, pa te lahko ob tem nagradi še z brezplačno vstopnico za Slush, odličen mreženjski dogodek, ki bo novembra v Helsinkih.


"Projekt zajema izdatno kvantitavino in kvalitativno raziskavo, ki vključuje vseevropsko raziskavo med startupi, intervjuje z ustanovitelji, korporacijami in odločevalci ter bo ponudila priporočila Evropski komisiji," pravijo v European Startup Network. Osrednji del projekta je prav raziskava European Startup Monitor 2019, zato si ustanovitelji vzamite 10 minut časa in jo izpolnite.

 

 


Tako boste pomagali evropskim odločevalcem bolje razumeti startup ekosistem in njegove potrebe. Priporočila bodo nato vključena v letošnje poročilo European Startup Monitor, ki bo predano Evropski komisiji. Težnja je, da bodo podatki za vsako državo kar najbolj reprezentančni in primerljivi, kar bo odločevalcem omogočilo točen vpogled v evropski startup ekosistem in potrebne aktivnosti za spodbujanje njegovega potenciala.


Prav tako pa boste tudi startupi imeli možnost neposredne primerjave nekaterih svojih odgovorov glede zaposlenosti, financiranja in mednarodne rasti z odgovori stotin drugih startupov, hkrati pa je sodelovanje v raziskavi vaša priložnost za brezplačno vstopnico za novembrski mreženjski dogodek Slush v Helsinkih.

 

 

 

Značke
European Startup Monitor 2019 Startup monitor
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.