Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

Sodelujte na 8. slovenskemu forumu inovacij

Dne 10. september 2013 objavil Stanislava Vabšek
 

Prijavite svojo inovacijo na letos že 8. Slovenski forum inovacij, ki ga organizira javna agencija SPIRIT s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Izbranih 45 najboljših inovacij bo prejelo posebna priznanja.

SPIRIT Slovenija, javna agencija, s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že 8. Slovenski forum inovacij. Prijavite in predstavite svojo inovacijo, ki je lahko izdelek, storitev ali poslovni model oziroma proces in kandidirajte za izbor med 45 najboljših inovacij. Zmagovalci posameznih kategorij izbranih inovacij bodo prejeli posebna priznanja.
 
 
Bodite med prvimi!
Prijavite inovacijo čim prej, saj bo v letošnjem naboru sodelovalo le prvih 200 prijavljenih inovacij. V primeru manjšega števila prijav traja nabor do 19. septembra 2013, do 24:00 ure. 
 
Kaj vam prinaša izbor med najboljše?

  • brezplačno predstavitev vaše inovacije na samostojni razstavni stojnici 8. Slovenskega foruma inovacij, 12. in 13. novembra 2013, v Cankarjevem domu v Ljubljani,
  • izdelan predstavitveni pano o inovaciji, ki ga po končani prireditvi avtor inovacije zadrži zase,
  • javno predstavitev avtorja in inovacije,
  • predstavitev inovacije v elektronskem katalogu na spletnem portalu,
  • predstavitev inovacije v tiskanem slovensko – angleškem katalogu.

 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo za celotno prireditev zagotovila medijsko predstavitev prireditve preko radia, spleta in različnih tiskanih medijev. Zato je predstavitev inovacije na prireditvi za prijavitelje še toliko pomembnejša, saj predstavlja hkrati tudi medijsko promocijo inovacije. 
 
Več informacij in možnost brezplačne prijave inovacije tukaj. Vabljeni k prijavi!
 

 
 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.