Si želiš na SWITCH 2020? Izkoristi priložnost za brezplačno vstopnico!

Dne 11. november 2020 objavil Start:up Slovenija
 

Iščeš nove priložnosti za mreženje in priložnosti za rast tvojega startupa? Odlična priložnost za vse to se ti ponuja na SWITCH 2020, vodilnem azijskem festivalu tehnologije, inovacij in podjetništva. Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ponuja dve brezplačni mesti za udeležbo na tem online dogodku. Prijavi se zdaj, časa imaš le še dva dni!  


Singapurski teden inovacij in tehnologije (SWITCH) je enotna platforma, na kateri se inovacije srečujejo s podjetji, z dostopom do svetovnih zagonskih podjetij, vlagateljev, podjetij in inovacijske skupnosti. V svoji peti izdaji se bo SWITCH 2020, ki se bo odvijal med 7. in 11. decembrom 2020 online, osredotočil na sektorje, kot so zdravstvo in biomedicinske vede, pametna mesta in urbane rešitve ter trgovina in povezljivost.
 

Prednosti sodelovanja preko iniciative EUREKA vključujejo:

  • spoznavanje priložnosti za rast v vašem sektorju;
  • nasvete za reševanje vprašanj intelektualne lastnine, pravnih in drugih vprašanj, s katerimi se srečujejo evropska MSP, ustanovljena v Aziji;
  • sodelovanje v sestankih za ustvarjanje povezav, da bi vzpostavili povezave z največjimi potencialnimi start-up podjetji, podjetji in vlagatelji v azijski regiji.

 

Kako do brezplačnih vstopnic?
Če je tvoje podjetje že sodelovalo v razpisih Republike Slovenije ali EU, se lahko poteguješ za brezplačno mesto na dogodku SWITCH 2020. Registracija je možna do 20. novembra 2020. Možnosti za prijavo najdeš tukaj, hkrati pa pošlji obvestilo o prijavi še na elektronski naslov marusa.vidmar@gov.si.

 

Držimo pesti, da prav ti prejmeš brezplačno vstopnico za dogodek.

Značke
SWITCH Inovacije Tehnologije
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.